Eğribel-tunnelen afsluttes om 1 år

Eğribel-tunnelen afsluttes om 1 år
Eğribel-tunnelen afsluttes om 1 år

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, afgav erklæringer til journalister i Giresun i dag. Minister Karaismailoğlu sagde, at motorvejen Ankara-Niğde, der blev tilbudt borgernes tjeneste, fik borgernes påskønnelse og erklærede, at fra den første dag passerede 10 tusind køretøjer gennem motorvejen.


Minister Karaismailoğlu sagde, at staten, ministerier og relevante institutioner har arbejdet hellig fra den første dag med at slette sporene efter katastrofen i Giresun, ”Vi begyndte at fremstille broer, der blev ødelagt på grund af katastrofen. Projekter relateret til beskadigede veje udføres. Vores venner arbejder intensivt for at sikre, at fremtidige projekter ikke påvirkes af sådanne katastrofer. ''

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, undersøgte værkerne i Giresun Dereli-distriktet i dag. Minister Karaismailoğlu, der sagde, at store projekter over hele landet gennemføres uden nogen forstyrrelse, brugte følgende udsagn i en erklæring til journalister:

'' Store projekter arbejder fortsat over hele landet. En af de vigtigste af disse sætter vi Ankara-Niğde Highway i brug. Det var et af vores lands største projekter. Det blev en tilføjelse til de vigtigste projekter i vores vejtransporthistorie. Vi har afsluttet en 330 kilometer hovedaksel, i alt 230 kilometer vejnet fra Edirne til Şanlıurfa. Dette er et af de vigtigste projekter, der er bragt til vores land. Motorvej Ankara-Niğde modtager stor påskønnelse fra borgerne. Selvom det var den første dag i går, var der næsten 10 tusind køretøjskort. Jeg håber, dette vil fortsætte i stigende grad. "

Vi overvinder alle problemer med motivationen til at være sammen med vores borgere.

Understreger, at staten, ministerier, ikke-statslige organisationer og beslægtede institutioner arbejdede med stor hengivenhed efter katastrofen i Giresun, bemærkede Karaismailoğlu, at problemerne forårsaget af katastrofen stort set var elimineret. Minister Karaismailoğlu sagde, at det normale liv er startet i Dereli og Giresun, at de har brug for mere tid til fuldstændigt at slette katastrofens virkninger.

Minister Karaismailoğlu påpegede, at opførelsen af ​​broer, der blev ødelagt på grund af katastrofen på den ene side, og projekterne relateret til de beskadigede veje på den anden side sagde: '' Vores venner arbejder intensivt for at sikre, at de projekter, der skal foretages fra nu af, ikke påvirkes af katastrofen. Forhåbentlig fuldfører vi dem så hurtigt som muligt og stiller dem til rådighed for vores borgere. Vi har været her siden 22. august. Giresun var vores dagsorden, og vi var altid sammen med vores borgere. Med deres støtte, moral og motivation overvinder vi alle problemer, ”sagde han.

Eğribel Tunnel bliver afsluttet om 1 år

Giresun i et af de store projekter, der blev udført i Eğribel-minister Karaismailoğlu, hvilket indikerer, at tunnelen skal være færdig i slutningen af ​​2021 for planlagte projekter, "det bliver en af ​​Tyrkiets længste tunnel. Når den er færdig, tilføjer den værdi til regionen og øger dens økonomi, beskæftigelse og handel betydeligt ”.

Et team på 500 mennesker arbejder for vores tab

Minister Karaismailoğlu sagde, at de gør alt, hvad der er i deres magt for at forhindre en sådan katastrofe i Giresun, "Det tristeste her er vores tab på grund af katastrofen. Vi nåede de fleste af vores tilskadekomne, men undersøgte undersøgelserne om manglende forsvindinger på stedet. 500 mennesker arbejder hengivent for at finde de forsvundne. Jeg håber, vi finder dem så hurtigt som muligt, ”sagde han.

Minister Karaismailoğlu fulgte efter eftersøgnings- og redningsaktiviteter fra stedet. Karaismailoğlu, der modtog oplysninger om eftersøgnings- og redningsaktiviteter i Çaldağ-området, chattede med borgerne på İnişdibi-platået, en af ​​de regioner, der blev ramt af oversvømmelsen. Minister Karaismailoğlu, der omhyggeligt lyttede til borgernes krav og tog notater, kom sammen med borgerne i Yavuzkemal-distriktet på Dereli-ruten. Karaismailoğlu besøgte også Üçkayalar Fishermen's Shelter og modtog information.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer