Eğribel-tunnelen åbnes ved udgangen af ​​2021

Eğribel-tunnelen åbnes ved udgangen af ​​2021
Eğribel-tunnelen åbnes ved udgangen af ​​2021

Transport- og infrastrukturminister, Adil Karaismailoğlu, sagde om oversvømmelseskatastrofen i Giresun, ”Vi vil tilbyde vores borgere de investeringer, der ikke vil blive påvirket af vandløbene med den nye rute og nye projekter. Vi afslutter projekterne for vores nye investeringer så hurtigt som muligt. Jeg håber, at vi starter deres produktion så hurtigt som muligt ”.


Karaismailoğlu fortsatte sine undersøgelser i Dereli-distriktet, som blev påvirket af oversvømmelsen i Giresun.

Minister Karaismailoğlu, der undersøgte de arbejder, der blev udført i distriktets centrum på stedet, snakkede med personalet, der deltog i forbedringsarbejderne.

Karaismailoğlu, der også lyttede til håndværkernes og borgernes problemer, besøgte nogle arbejdspladser og mødtes med håndværkerne. Handelsmænd takkede alle embedsmænd, der spillede en aktiv rolle i oversvømmelsen.

Minister Karaismailoğlu afgav en erklæring til journalisterne efter deres undersøgelser og sagde, at de arbejdede hårdt for at slette sporene af katastrofen, der var gået en uges tid, og at de nåede et bestemt niveau.

I en erklæring om, at de vil fjerne sporene af katastrofen så hurtigt som muligt, fortsatte Karaismailoğlu sine ord som følger:

”Som du ved, var der sket skader på vores 316 kilometer vejnet. Nogle af dem blev elimineret, nogle af dem er der job, der tager tid. Reparationer er begyndt på vores ødelagte og beskadigede broer. Projekterne for vores nye broproduktioner er afsluttet. Nu starter vi ny produktion. Vi vil fjerne sporene af denne katastrofe så hurtigt som muligt, lave vores permanente projekter og forberede vores projekter, der ikke vil blive berørt af katastrofer. "

Minister Karaismailoğlu, der forklarede, at de også foretog undersøgelser i Eğribel-tunnelen mellem Dereli og Şebinkarahisar i dag, sagde:

”Vi foretog undersøgelser i Eğribel Tunnel, som er en af ​​de vigtigste tunneler i vores land med sin 5 tusind 900 meters længde i Eğribel-regionen, som ligger på Giresun-Dereli-Şebinkarahisar vejakse, som er af stor interesse for regionen. Den grove konstruktion af tunnelen er afsluttet, tunnelkonstruktionerne er afsluttet. Nu er betonbelægninger, elektromekaniske systemkonstruktioner startet. Forhåbentlig vil vi aktivere Eğribeltunnelen inden udgangen af ​​2021. Når Eğribeltunnelen slutter, bliver vejen i 6 kilometer kortere. Vi sparer også 30 minutter tid. Vores projekt, som vil yde et væsentligt bidrag til handel, beskæftigelse og turisme i regionen, er en investering, som regionen ser frem til. "

Karaismailoğlu sagde, at de foretog undersøgelser i Giresun Port, sagde: ”Vores præsident godkendte fiskerihavnsprojektet i Giresun i går. Jeg håber, at vi starter produktionen hurtigst muligt. Udbuds-, budget- og investeringsprocessen er nu afsluttet, ”sagde han.

"Regionen får bedre dage"

Minister Karaismailoğlu udtalte, at de vil være i regionen et stykke tid, foretog følgende vurdering:

”Der er en vanvittig undersøgelse. Det har allerede nået et bestemt niveau. Sporene efter katastrofen forsvandt på et bestemt niveau. Livet begynder at vende tilbage til det normale. Rengøring inde i butikkerne fortsætter, nogle af dem er blevet renset. Der er undersøgelser af facader og renoveringer. Med de arbejder, vi udfører, vil regionen glemme sporene efter katastrofen og nå bedre dage så hurtigt som muligt. Vi er her for deres koordinering. Vores venner gør en intens indsats. Vi giver dem også magt, styrke. Jeg håber, at vi gennemgår denne katastrofe i fællesskab. "

Karaismailoğlu understregede, at præsident Recep Tayyip Erdoğans besøg i byen i høj grad har styrket moral både for dem og befolkningen i regionen, ”Vi vil tilbyde vores borgere investeringer, der ikke vil blive påvirket af vandløbene med den nye rute og nye projekter. Vi afslutter projekterne for vores nye investeringer så hurtigt som muligt. Forhåbentlig starter vi deres produktion så hurtigt som muligt. “Regionen vil have bedre dage”.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar