Elektra Elektronik tilføjer strøm til jernbaneindustrien med indenlandske produktionsskinnesystemtransformatorer

Elektra Elektronik tilføjer strøm til jernbaneindustrien med indenlandske produktionsskinnesystemtransformatorer
Elektra Elektronik tilføjer strøm til jernbaneindustrien med indenlandske produktionsskinnesystemtransformatorer

Produktionskapacitet, antal ansatte og forholdet mellem eksport med hensyn til sektorledende reaktorer med lav- og mellemspændingstransformatorvirksomhed i Tyrkiet, der betragtes som Elektra Electronic transformerproduktion og spiller en vigtig rolle i jernbanesektoren.


23. september Jernbanuge i forfaldne udgivelser Elektra Electronics General Manager Emin Gift Sakar, Tyrkiet kom på dagsordenen for vigtigheden og kraften i jernbaneindustrien i dag sagde Elektra Elektronik, at de kommer frem med transformere, der bruges i jernbaneprojekter. De er en virksomhed, der er i sin F & U-investering i sektoren, der repræsenterer Sakar, CE-mærkede og europæiske standarder i overensstemmelse med tyrkerne produceret i vores land designet af ingeniører og mange brugt i projekter i Tyrkiet Elektra elektroniske transformere, med reference til verden i højhastighedstog i Kina sagde også, at det er stærkt foretrukket.

Dette år, 40 års jubilæum for et veletableret firma som 6 indenlandske transformatorer tæt på 60 pr. Kontinent, land og udfører elektroniske produkter eksport Elektra elektronik, byggeri i Tyrkiet og over hele kloden, elektricitet, elektronik, automatisering, robotik, jern og stål, maskiner, kranindustri leverer tjenester til energikvalitet i førende projekter i mange forskellige sektorer, især elevatorer, belysning, sundhedsvæsen, forsvarsindustri og maritim. Blandt jernbanesystemets transformerproduktgrupper, der tiltrækker stor opmærksomhed i jernbanesektoren med sine avancerede teknologitransformere; isolationstransformatorer, netværks- og køreledningsisoleringstransformatorer og teknisk bygningsstigerør og step-down transformere.

"Vi producerer i Tyrkiet og sælger til Kina"

23. september Railway Week, idet de kommer med løsninger med høj merværdi, der tilbydes til jernbaneprojekter, hvilket indikerer Elektra Electronics General Manager Emin Gifts Joke, transformatorindustriens førende mærke af de produkter, de modtog med transformeren under mange busser, der producerer hvad og i brug i Tyrkiet açıkladı.şak er, "Med den erfaring, vi har i vores industri og kvaliteten af ​​vores transformere, har vi tiltrukket Kinas opmærksomhed, hvilket er en reference til verden i højhastighedstog. Vi foretrækkes derfor i Kinas jernbaneprojekter. Som Elektra Elektronik, blandt vores jernbanereferenceprojekter i vores land, Konya-Ankara højhastighedstoglinje, IKZ (Irmak-Karabük-Zonguldak) linje, İZMİR (Selçuk-Çamlık) linje, EKB (Eskişehir-Kütahya-Balıkesir) linje, SAKA (Samsun-Kal linje, BAME-linje (Bandırma-Balıkesir-Menemen), GSM-R-linje (Kayseri-Sivas-Çetinkaya), BAŞKENT RAY-linje, Ankara North Sincan-linje og Ankara højhastighedstogvedligeholdelsescenter og Trakya (Edirne-Uzunköprü Tekirdağ-Pehlivanköy) stationer er placeret, ”sagde han.

"Vi producerer avancerede teknologiprodukter med de investeringer, vi foretager i F&U"

Tyrkiet såvel som Almanya'daşirket er en vittighed, der siger, at der er salgskontorer i Kina og Amerika, hans tale fortsatte som følger: "Siden 2010 har vores sektor med vores investering i F & U, vi fået mere magt. I 2019, da vi erklærede gennembrudsåret, foretog vi en investering, der fordoblede vores fabriks kapacitet til 10 tusind kvadratmeter. Takket være vores statsstøttede F & U-projekter og vores arbejde med vores egne ressourcer producerer vi avancerede teknologiprodukter inden for energikvalitet. Vi støtter samarbejde mellem industri og universitet med TÜBİTAK TEYDEB-projekter (Technology and Innovation Support Programs Directorate). Som et resultat af disse projekter planlægger vi at starte processen med at blive et "Elektra Elektronik R&D Center" i den nærmeste fremtid. Vores mål er at producere nye generation af elektroniske produkter med stærkere F & U-undersøgelser, tage test- og måleaktiviteter inden for vores egen struktur, overvåge vores produktion, lagerregistrering og alle andre processer fra skyen. Som et resultat af alle disse bestræbelser har vi til formål at øge dominansen af ​​tyrkiske brandede elektroniske produkter på verdensmarkederne yderligere. Vi har ikke UL-certifikatet, som gør det muligt for en enkelt virksomhed at eksportere til USA inden for lavspændingstransformator- og reaktorsektorer i Tyrkiet. Vi eksporterer til næsten 6 lande på 60 kontinenter. I år har vi ført landene i Sydamerika, Stillehavsasien og Nordafrika til vores tætte brand. Vores mål er at øge vores eksportmængde ved at øge antallet af lande, vi eksporterer til ”.

Tyrkiske ingeniører designer, producerer efter europæiske standarder og sælger til verden

Transformere, der anvendes i fodringsenhederne til det bevægende togs signaleringssystem, er designet og fremstillet af tyrkiske ingeniører fra Elektra Elektronik inden for vores lands grænser. Electra Elektronik-transformere, der skiller sig ud med deres egenskaber såsom høj magnetisk permeabilitet jernkerne, valgfri kobber- eller aluminiumspoling, lavt tab, høj effektivitet, maksimal isoleringsniveau, lydløs drift og lakering i vakuum til beskyttelse mod fugt, CE-mærket og ISO 9001-kvalitet i overensstemmelse med europæiske standarder. Det produceres under ledelsessystemet. Elektra Elektronik-transformere, produceret med avanceret teknologi, tilbyder løsninger til energikvalitet, forsynings- og kompensationsbehov i mange forskellige sektorer rundt om i verden med sin høje produktkvalitet.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar