Elektriske køretøjsløb på Istanbul Park F1-bane

Elektriske køretøjsløb på Istanbul Park F1-bane
Elektriske køretøjsløb på Istanbul Park F1-bane

Verdensberømte Formel 1-løb afholdes i Istanbul Park efter 9 år. Inden løbet, der blev afholdt i november, var Istanbul Park vært for et vigtigt "Environmentalist Race". Den særlige etape af det 16. TÜBİTAK Efficiency Challenge elektriske køretøjsløb arrangeret inden for rammerne af TEKNOFEST blev afholdt i Istanbul Park. Industri- og teknologiminister Mustafa Varank, der startede løbet, meddelte, at el-køretøjsløbene vil blive afholdt i Istanbul Park fra nu af.

SÆRLIG LØB


"16. Efter det første og andet sidste løb i TÜBİTAK Efficiency Challenge elektriske køretøjsløb, der blev afholdt 4-5 september på Gulf Race Track, blev der afholdt et særligt løb i Istanbul Park den sidste dag af begivenheden.

ISTANBUL UNIVERSITET FØRST

I løbet, der startede med starten af ​​minister Varank; Istanbul Universitet Cerrahpaşa Milat 1453 hold kom først, Sakarya Applied Sciences University SUBU TETRA hold andet, Yıldız Technical University AESK Electromobile team blev tredje.

PRÆSIDENTEN GIVER PRISEN

Ved prisoverrækkelsen, der blev afholdt efter løbet, modtog holdene, der var placeret i det specielle løb, deres priser fra minister Varank. De, der rangerede i første og anden sidste løb, der blev afholdt på Körfez Race Track, modtager deres priser fra præsident Recep Tayyip Erdoğan ved ceremonien, der afholdes i Gaziantep.

BYGNING I 16 ÅR

Varank, i sin tale ved prisoverrækkelsen, teknofest Tyrkiets første luftfarts-, luftfarts- og teknologifestival udtrykkes som "elektriske og en racerbilkonkurrencer, vi arrangerer Hidromobil i 16 år. Vi forsøger at Tyrkiet som en del af dets omkostninger i hele TEKNOFEST. " sagde.

OPKALD TIL RECTORS

Med opmærksomhed på det faktum, at dette løb er et ingeniør- og præstationsløb, sagde Varank: ”Vores unge, der har deltaget i disse konkurrencer før, er nu i ledende stillinger i globale virksomheder. Du opnår også disse succeser. Jeg har et lille opkald til universitetsrektorer. Nogle af vores studerende sagde, at de ikke kunne få nok støtte fra vores rektorer. Jeg ringer til dem herfra og siger, vær venlig at vores lærere lægger mere vægt på disse værker. " han snakkede.

YDELSER SKAL ØGES

Om at han mødtes med guvernøren i Istanbul og præsidenten for Istanbul handelskammer, sagde Varank, ”Fra nu af afholdes TÜBİTAK Efficiency Challenge elektriske køretøjsløb i Istanbul Park. De har sådan en anmodning. Vores unge bør tilføje deres køretøjer hvert år med hensyn til ydeevne. Fra nu af er vi nødt til at arbejde bedre. " sagde.

INGENIØRLØB

TÜBİTAK Præsident Prof. Dr. Hasan Mandal sagde, ”Vi kørte ikke et hastighedsløb her. Vores venner designede det først i et år, producerede det derefter og optrådte inden for de sidste 6 dage. Det var et ingeniørløb. Jeg takker vores hold for at komme her og være i denne proces. " sagde.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer