Emirates giver studerende og familier fordele året rundt

Emirates giver studerende og familier fordele året rundt
Emirates giver studerende og familier fordele året rundt

Emirates tilbyder en spændende ny mulighed for at hjælpe internationale studerende med at se mere af deres familie og verden hele året rundt.


Hele året studerende passagerer på skoleferier, hvad enten de rejser mellem hjem og skole eller for at se mere af verden med venner, specielle rabatter på priser på økonomiklasse og forretningsklasse plus yderligere bagagefordel oven på Emirates generøse standardbagagegodtgørelse og 7 dage før rejsen De kan nyde gratis datoændringer på deres reservationer.

Derudover kan deres familier og ledsagende studerende, der ledsager studerende på en af ​​de flyvninger, hvor rejsen finder sted, også drage fordel af denne unikke mulighed.

Millioner af studerende vælger at fortsætte deres uddannelse på institutioner uden for deres hjemland, og UNESCO-instituttet for statistik viser, at antallet er stigende, da unge bliver mere opmærksomme på rejse- og studiemuligheder. Mange internationale studerende rejser med deres medstuderende eller i løbet af skoleåret for at få nye oplevelser.

Emirates 'kampagne tilskynder studerende til at se mere af verden og besøge deres familier oftere med fleksibilitet til at ændre deres reservationer, hvis deres rejseplaner ændrer sig, i tråd med virksomhedens forslag om at blive en global forener af mennesker og lande.

Billetter skal købes inden 31. oktober 2020 ved hjælp af STUDENT-kampagnekoden. Den maksimale gyldighed for opholdet for alle billetter er 12 måneder. For mere information om tilbuddet beder vi dig besøge nedenstående adresse: http://www.emirates.com/studentoffer2020

Studerende kan tjene miles for at indløse for flyrejser, opgraderinger og en række spændende priser, hvis de tilmelder sig Emirates Skywards passager loyalitetsprogram.

Sundhed og sikkerhed: Emirates har implementeret et omfattende sæt foranstaltninger, herunder distribution af gratis hygiejnesæt, der indeholder masker, handsker, håndrens og antibakterielle klude til alle passagerer for at sikre passagerernes og medarbejdernes sikkerhed, både på jorden og i luften, på hvert trin af deres rejse. For mere information om disse foranstaltninger og de tjenester, der er tilgængelige på hver flyvning, besøg: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/ .

For at beskytte de rejsende, besøgende og samfundet, er UAE-borgere, UAE-beboere, turister og alle passagerer, der overfører derfra, forpligtet til at gennemgå COVID-19 PCR-test, uanset hvilket land de kommer fra.

Gratis, global dækning af COVID-19-relaterede omkostninger: Hvis de diagnosticeres med COVID-19 under deres rejse, kan passagerer nu rejse trygt takket være flyselskabets forpligtelse til gratis COVID-19-relaterede medicinske omkostninger. Denne dækning er gyldig for passagerer, der flyver med Emirates indtil 31. oktober 2020 (første flyvning skal være afsluttet den 31. oktober 2020 eller før). Passagerer drager fordel af denne ansøgning i 31 dage fra det øjeblik, de tager deres første flyvning. Med denne applikation drager Emirates-passagerer fortsat fordel af garantien for denne dækning, selvom de rejser til en anden by efter at have ankommet med Emirates i den by, de flyver til. Flere oplysninger kan findes på: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/covid19-cover/chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar