Erciyes International Mountain Bike Spænding fortsætter

Erciyes International Mountain Bike Spænding fortsætter
Erciyes International Mountain Bike Spænding fortsætter

Velo Erciyes MTB og Downhill etaper af Erciyes International Mountain Bike konkurrencer arrangeret med støtte fra Kayseri Metropolitan Municipality blev kørt. Cyklister cyklede i alt 4 kilometer i vanskelige terrænforhold på Erciyes-bjerget i 129 dage. Tyrkiets første og eneste nedadgående stier med betagende billeder dukkede op.


De internationale landevejscykelbaner, der startede i Kayseri den 3. september og afsluttedes med succes, fortsætter med 17 mountainbike-konkurrencer, hvoraf 11 er ned ad bakke, mellem 2. september og 15. oktober. Kayseri Metropolitan Municipality, Erciyes Inc., Erciyes High Altitude Sports Tourism Association, Velo Erciyes organiseret af International Cycling Union af UCI (Union Cycliste Internationale) og Turkey Cycling Federation og samarbejde RATE Development Agency, Devel Municipality Sports Inc., Kayseri Transport A. 4 atleter fra Tyrkiet og udlandet deltog i de 40-dages Velo Erciyes MTB- og Downhill-faser af Erciyes International Mountain Bike Races, som blev afholdt med støtte fra provinsdirektoratet for sundhed og offentlige institutioner og organisationer.

Mountainbike-løb blev afholdt i 4 kategorier: Cross Country Marathon-XCM, Cross Country Olimpik-XCO, Cross Country Time-XCT og Cross Country Point-XCP. Atleterne dækkede hård sved ved at tilbagelægge en samlet distance på 129 kilometer under løbet i ujævne terrænforhold.

I den generelle klassifikation af Velo Erciyes MTB-løb tog Abdulkadir Kelleci fra Brisaspor Cycling Team førstepladsen, Hennadii Moiseiev fra Ukraine Cycling National Team blev nummer to og Tom Reho fra det samme hold blev tredjeplads. I kvindekategorien kom Iryna Slobodyan fra det ukrainske nationale cykelteam først, Maria Sherstiuk fra det samme hold, og Semra Yetiş fra Brisaspor Cycling Team kom på tredjepladsen.

Grundlagt i 2.200 meter af Mount Erciyes Erciyes Cup Downhill Bike Park ligger på Erciyes Tyrkiets første og eneste downhill kursus blev afholdt. Løbene i UCI C2-kategorien fandt sted på et specielt forberedt spor med en længde på 1.760 meter i Erciyes Bike Park med ramper, stentrapper, hårde sving og masser af klipper. Cyklister, der brænder for adrenalin, modstod det barske terræn og trådte på pedalen.

Emirhan Eroğlu kom først, Yavuz Aksoy anden, og Adilhan Şanlı tredje i Erciyes Downhill Cup.
Velo Erciyes MTB Races og Erciyes Downhil Cup-vindere fik deres priser ved en ceremoni.

Løbeplanen er som følger;

  • 23. september 2020 Mountain Bike Central Anatolia MTB Cup
  • 24. september 2020 Mountain Bike Kayseri MTB Cup
  • 1. oktober 2020 Mountainbiking Victory Day Victory Day MTB Cup
  • 2. oktober 2020 Mountainbiking Mirada Del Lago Hotel MTB Cup
  • 3. oktober 2020 Mountain Bike Mt Argeus 2.200 mt MTB Cup
  • 4. oktober 2020 Mountainbike MTB Cup i høj højde
  • 8.-11. Oktober 2020 Mountainbike Marmonti Erciyes MTB-løb - 4 dage / 4 løb


chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar