Erciyes internationale vej- og mountainbike-konkurrencer begynder

Erciyes internationale vej- og mountainbike-konkurrencer begynder
Erciyes internationale vej- og mountainbike-konkurrencer begynder

International Cycling Federation af de 32 internationale road- og mountainbike-løb på kalenderen finder sted den 3. september i Erciyes mellem den 11. oktober, som blev centrum for cykelsporten i Kayseri, Tyrkiet. Organisationen vil være vidne til kampen mellem masterpedalafspillere i 40 dage.


Erciyes International Road and Mountain Bike Racing, Kayseri Metropolitan Municipality, Erciyes Inc., Erciyes High Altitude Sports Tourism Association, Velo Erciyes RATE Development Agency arrangeret af International Cycling Union UCI (Union Cycliste Internationale) og Turkey Cycling Federation samarbejde og Develop Municipality Sports A. Ş vil blive realiseret med støtte fra Kayseri Transportation Inc., provinsdirektoratet for sundhed og offentlige institutioner og organisationer.

Mellem 3. september og 11. oktober afholdes 12 internationale cykelkonkurrencer, herunder 2 internationale landevejscykelkonkurrencer, 20 downhill og 32 mountainbiking, i Kayseri. Erciyes vil sætte sit præg på cykelmiljøet ved at være vært for de mest internationale løb i verden.

Tyrkiet Erciyes High Altitude Camps og cykelløb rundt om i verden, herunder andre USA, Italien, Spanien, Rusland, Belgien, Ukraine, Kina, Aserbajdsjan, Kuwait, cykelhold vil deltage fra Colombia. 90 mandlige og 55 kvindelige professionelle atleter vil deltage i konkurrencerne i Erciyes.

Organisationen vil blive afholdt på distrikterne Melikgazi, Talas, Kocasinan, Develi, Yahyalı, Hacılar, Yeşilhisar, Felahiye, Özvatan, Tomarza, især i centrum af Kayseri, og byens historiske og naturlige skønheder vil blive bragt i forgrunden. Mountainbike og Downhill løb finder sted på Erciyes Bike Park spor.

Annulleringen af ​​hundreder af racerorganisationer rundt om i verden på grund af koronavirusepidemien har vendt øjnene for alle professionelle cykelhold til Kayseri Erciyes Mountain. Indkvartering på 2.200 meter, kvaliteten og mangfoldigheden af ​​veje, bjergets nærhed til lufthavnen, muligheden for direkte flyvning fra mange punkter, især i Europa, klimaet, kvalitetstjenesten sammenlignet med de konkurrerende bjerge i Europa, og det faktum, at vores land er åbent for visumfri rejse fra mange lande bringer regionen i forgrunden.

Til pressekonferencen, der blev afholdt i Erciyes MagaSaray Hotel inden konkurrencerne; Tyrkiets cykelforbunds præsident Erol Küçükbakırc, Kayseri Erciyes Inc. Formand Dr. Murat Cahid CINGI, ORANs udviklingsagenturs generalsekretær Ahmet Emin KİLCİ, ungdoms- og sports provinsdirektør Murat ESKİCİ og VELO Erciyes Arrangør Mustafa Kemal CANFEDAİ deltog.

Erciyes A.Ş Formand for bestyrelsen Dr. Erciyes A. erklærede, at Erciyes ikke kun er et center for vinter- og skisport, men også blandt verdens bedste inden for cykelsport. Murat Cahid Cıngı “Du ved, at vores Kayseri Metropolitan Kommunes investeringer i Erciyes fortsætter i et stort tempo. Vi begyndte at se frugterne af Erciyes Master Plan ikke kun i vinter- og skiturisme, men også i alle sportsgrene. Siden den dag, vi blev grundlagt i 2011, har vi lagt særlig vægt på at cykle i Erciyes. Vi formede vores investeringer i overensstemmelse hermed. "Vi vil gøre Erciyes cykelcenter i Tyrkiet," fremsatte vi en vision. Vi har arbejdet i årevis for at holde Erciyes i live i 4 sæsoner. Alle bestræbelser i vores kommune er i denne retning. Vi viste os i vintersport. Vi har nu bevist, at vi er et foretrukket punkt i cykling ”.

Tyrkiets cykelforbunds præsident Erol Erciyes Küçükbakırc sagde også, at det har al infrastruktur til at lave internationale løb. I en erklæring om, at Kayseri er en af ​​de mest egnede byer til cykling, sagde Küçükbakırcı: ”Når der er rigdom som Erciyes på dette sted, er det ikke en drøm at have 32 internationale løb. Jeg er sikker på, at Erciyes om kort tid bliver den uundværlige adresse for cykling i verden ”.

Ahmet Emin Kilci, generalsekretær for ORAN Development Agency, sagde: ”Først ORAN Development Agency, Erciyes A.Ş. Erciyes Mountain Region begyndte at tiltrække cykelatleteres opmærksomhed inden for rammerne af det projekt, vi startede sammen med Velo Erciyes og Erciyes High Altitude Campingfaciliteter. I dag begyndte vi at høste frugterne af vores arbejde med de løb, der skal afholdes ”.

Ungdoms- og sports provinsdirektør Murat Eskici sagde: ”Det niveau, der er nået med grundlæggelsen af ​​højhøjdecentret i Erciyes, den overlegne indsats fra vores kommune og støtten fra offentlige institutioner er tydelig. Vi er taknemmelige og taknemmelige for vores forbund. De viste deres vilje til at afholde de fleste konkurrencer i vores by, ”sagde han.

VELO Erciyes Arrangør Mustafa Kemal CANFEDAI gav også information om løbene.

Løbeplan er som følger;

3. september 2020 Racercykel Grand Prix Developi - Kvinde

3. september 2020 Racercykel Grand Prix Developi - Mand

4 september 2020 Road Cycling Grand Prix Cappadocia - Mænd

4. september 2020 Road Cycling Grand Prix Cappadocia - Woman

5. september 2020 Racercykel Grand Prix Mount Erciyes 2.200 MT - Kvinde

5. september 2020 Road Bike Grand Prix Mount Erciyes 2.200 MT & ndash; Han

6. september 2020 Road Bike Grand Prix Verdens bedste højhøjde - Erkek

6. september 2020 Racercykel Grand Prix Verdens bedste højhøjde - kvinde

10. - 13. september 2020 Mountain Bike Mega Saray Erciyes Hotel MTB Races-4 Days / 4 Races

14. september 2020 Racercykel Grand Prix Velo Erciyes - Mænd

14. september 2020 Racercykel Grand Prix Velo Erciyes & ndash; Kvinde

15. september 2020 Racercykel Grand Prix Central Anatolien & ndash; Kvinde

15. september 2020 Racercykel Grand Prix Central Anatolien - Mand

17. - 20. september 2020 Mountainbike Velo Erciyes MTB-løb - 4 dage / 4 løb

20. september 2020 Mountain Bike Erciyes Downhill

23. september 2020 Mountain Bike Central Anatolia MTB Cup

24. september 2020 Mountain Bike Kayseri MTB Cup

27. september 2020 Mountainbike Kayseri Velo Erciyes Downhill

1. oktober 2020 Mountain Bike Victory Day & ndash; Sejrsdag MTB Cup

2. oktober 2020 Mountainbiking Mirada Del Lago Hotel MTB Cup

3. oktober 2020 Mountain Bike Mt Argeus 2.200 mt MTB Cup

4. oktober 2020 Mountainbike MTB Cup i høj højde

8-11 oktober 2020 Mountainbike Marmonti Erciyes MTB-løb - 4 dage / 4 løb


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar