De anmodede om, at Erzincan Gümüşhane Trabzon jernbaneprojekt skulle medtages i investeringsprogrammet

De anmodede om, at Erzincan Gümüşhane Trabzon jernbaneprojekt skulle medtages i investeringsprogrammet
De anmodede om, at Erzincan Gümüşhane Trabzon jernbaneprojekt skulle medtages i investeringsprogrammet

Erzincan - Gumushane - Trabzon jernbaneplatform sözcüM. Suat Hacısalihoğlu, Şaban Bülbül og Mustafa Yaylalı holdt et møde i Trabzon Chamber of Commerce and Industry (TTSO).


En skriftlig erklæring blev fremsat efter mødet, hvor den endelige status for Erzincan - Gümüşhane - Trabzon Railway-projektet blev evalueret. Erklæringen er som følger:

BESKRIVELSE AF ERZİNCAN-GÜMÜŞHANE-TRABZON JERNBANESPLATFORM

Gennem historien er regionernes logistikcentre vokset i forhold til byernes kommercielle kultur og deres tidligere kommercielle aktiviteter.

I denne forstand har Trabzon været et af de vigtigste handels- og logistikcentre i det nordlige Anatolien og den historiske Silkevej gennem historien og har opretholdt denne position indtil i dag.

Rigdom og handel i de indre dele af det østlige Anatolien og Sortehavsregionen blev eksporteret til verden gennem Trabzon.

Forøg deres eksporttal i Trabzon, som er den 18. by i Tyrkiets eksport og af det brede lands rigdom, der skal integreres i verdensøkonomien, sø- og lufttransport af jernbaner med hensyn til konkurrence med verden ved siden af ​​transport er også blevet en ekstra forpligtelse.

I denne sammenhæng vil jernbanelinjen Erzincan-Gümüşhane-Trabzon muliggøre eksport af guld-, sølv-, kobber-, bly-, zink-, jern-, pyrit-, antimon-, barit-, kalksten-, ler- og kaolinminer i Gümüşhane til verden til konkurrencedygtige priser.

I øjeblikket arbejder cirka 6.000 mennesker direkte i Gümüşhane-miner under begrænsede forhold, og 30.000 mennesker er positivt påvirket indirekte af denne handling. Det sigter mod at reducere produktionsomkostningerne ved at bidrage til minelogistikken med jernbane, at give 50.000 direkte og 200.000 indirekte beskæftigelse ved at realisere reserver og at øge regionens socioøkonomiske udviklingsindeks gennem omvendt migration. Med stigningen i mineaktiviteter og teknologi i overensstemmelse hermed vil stigningen i beskæftigelse og regionens indkomst fra eksport yde et stort bidrag til regionens økonomi og øge dens konkurrenceevne.

Vores sidste premierminister, hr. Binali Yıldırım, beskrev i sin tale i Erzincan i 2016 som "Gazi Mustafa Kemal Atatürks vilje" og indvarslede, at jernbanen Erzincan-Gümüşhane-Trabzon, som er forventet i mere end 100 år, vil blive bygget indtil 2023.

Yıldırım understregede også projektets funktioner i sin tale og sagde: ”Vi bragte en jernbane til Erzincan. Nu forbinder vi Trabzon til Erzincan, derfra til Centralasien og Europa. Erzincan - Trabzon-jernbanen er Gazi Mustafa Kemal Atatürks vilje. Vi bygger jernbanen Erzincan - Gümüşhane - Trabzon indtil 2023. Bedste ønsker. Der er 2 tunneler, hver 23 kilometer. Det kommer ind under Zigana og går ud af Gümüşhane. Vi er ikke i stand til at forlade og løbe, fordi det er svært Den hårde ting gøres med det samme. Det umulige tager et stykke tid ”ophidsede vores region med hans udtryk.

Vores præsident Recep Tayyip Erdogan, som vi altid har støttet i projekter, der vil føre vores region videre, sagde i sine taler i Trabzon i 2018 og 2019: ”Den nye jernbane mellem Trabzon og Erzincan er et projekt, der vil øge tiltrækningen af ​​vores by. Vi vil gennemføre vores højhastighedstogprojekt mellem Trabzon-Erzincan og føje det til højhastighedstognetværket. Studiet af denne linje fortsætter ”og han gav os den største gode nyhed ved at bruge udtrykkene.

Når vi overvejer alle disse, Erzincan-Gümüşhane-Trabzon jernbane; Papua Ny Guinea og regionen i særdeleshed og ædle metaller vil yde et kæmpe bidrag til Tyrkiets økonomi vil give den mest effektive logistiske integration med verden.

beskæftigelse i regionen, merværdi, stigende eksport af omsættelige varer produceret i Tyrkiets sydlige og østlige regioner mødes ved havet på den hurtigste måde ud af Erzincan.

Jernbanen Erzincan - Gümüşhane - Trabzon vil blive forbundet med Trabzon Investment Island Industrial Zone, hvor der produceres mellemstore og højteknologiske produkter, hvilket vil skabe merværdi for vores region og derfra til Rize Logistics Center og dermed forbinde regionen til Iron Silk Road fra Beijing til London. integration er rettet mod

Af alle disse grunde forventer vi, at opførelsen af ​​jernbanelinjen Erzincan - Gümüşane - Trabzon afsluttes og implementeres med det samme, vores præsident Recep Tayyip Erdoğan og vores agtede ministre, der altid har sat vores land blandt verdens største økonomier og altid har underskrevet de største projekter i århundredet.

Projektdelen af ​​servicearbejdsarbejdet "Erzincan - Gümüşhane - Trabzon Railway (infrastruktur), projekt-, ingeniør- og konsulentbistand", der blev udbudt i juli 2018, blev afsluttet og leveret til administrationen.

Vi venter nu på, at de gode nyheder om Erzincan - Gümüşhane - Trabzon-jernbanen skal medtages i investeringsprogrammet og historien om byggeriet som befolkningen i regionen og erhvervslivet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer