Mødet med det rådgivende råd for offentligt personale startet

Mødet med det rådgivende råd for offentligt personale startet
Mødet med det rådgivende råd for offentligt personale startet

Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester, var formand for det rådgivende råd for offentligt personale, der mødtes for første gang. Mødet vært af ministeriet; Formandskabets formandskab for administrative anliggender, strategi- og budgetformandskabet, repræsentanter for miljø og urbanisering, finansministeriet, finansministeriet, indenrigs- og sundhedsministerier, repræsentanter for Memur-Sen, Kamu-Sen og KESK og ledere for fagforeninger, der er autoriseret i servicegrener, deltog.


Under selve KPDK-mødet sagde minister Selçuk: "Vores mål er et lykkeligt individ, en harmonisk familie, et stærkt og velstående samfund." sagde.

Minister Selçuk henledte opmærksomheden på, at offentlige tjenester når borgerne gennem offentligt personale.

Minister Selçuk sagde, at antallet af offentligt personale er steget med udviklingen, ”Vi har foretaget forbedringer i vores offentlige personales sociale og økonomiske rettigheder. Vi interesserer os for styrkelse og konsultation ved at støtte fagforeningsisme. Derfor planlægger vi at afholde vores næste KPDK-møde i november. " han snakkede.

Selçuk sagde, at der har været en stigning i foreningsgraden for embedsmænd i de senere år, ”Når man ser på embedsmandsunionen i de sidste 18 år, var den lovbestemte regulering, der blev vedtaget i 2012, et af de vigtige skridt. Satsen for embedsmandsunionisme, som var 2002 procent i 48, har oversteget 60 procent i dag. " sagde.

Vores offentlige personale nåede op på 4 millioner

Minister Selçuk sagde "Lad folket leve, så staten kan leve", "Det er vigtigt at levere hurtig, effektiv og pålidelig service. Antallet af offentligt personale, som var 2002 millioner i 2,5, har i dag oversteget 4 millioner. I de sidste 18 år har vi øget antallet af læger med 175% og vores sygeplejersker med 365%. Takket være disse stigninger har vi leveret offentlige tjenester til vores borgere mere effektivt. " afgav erklæringer.

I betragtning af, at den laveste embedsmandsløn var 2002 TL i 392, blev den øget med 102% til 4.188 TL i reelle termer og sagde: ”Vi sigter mod at øge personalets velfærd kvalitativt og kvantitativt. Vi foretog forbedringer for offentligt personale fra 2002. Vi rekrutterede 300 tusind kontraktpersoner. Vi ophævede også tørklædeforbudet i den offentlige sektor. " brugte udtrykkene.

Selçuk sagde, ”Vi lægger vægt på beskæftigelsen af ​​vores handicappede borgere, martyrers slægtninge, veteraner og veteraners slægtninge og unge mennesker, der er opvokset under statens beskyttelse. I denne sammenhæng, mens 2002 martyrer og veteraner havde ret til beskæftigelse i 6.315, er dette antal i dag nået op på 38 tusind. Derudover har vores ungdoms offentlige beskæftigelse, der voksede op under statens beskyttelse, oversteget 53 tusind. " sagde.

Vores kontantstøtte nærmer sig 35 milliarder lira

Minister Selçuk erklærede, at de kontante understøttelser, der blev foretaget i COVID-19-perioden, nærmede sig 35 milliarder lira, at alle foranstaltninger var samlet under navnet arbejdsliv, social sikring, socialhjælp og sociale ydelser. I denne sammenhæng sagde minister Selçuk, ”Vi har hurtigt gennemført vores praksis som korttidsgodtgørelse, kontant lønstøtte og opsigelsesbegrænsning. I den private sektor er korttidstillæg blevet en livline. " fandt vurderingen.

Minister Selçuk mindede om, at der blev givet normaliseringsstøtte i normaliseringsprocessen, som følger:

”Normaliseringsstøtte er en støtte, som vi lægger stor vægt på. Mens vi forlader Short Work Allowance, tilstræber vi at give virksomheder hurtig acceleration takket være denne support. Vores arbejdsgiveres socialsikringspræmier ryddes inden for den sats, de nyder godt af kort arbejde. Således modregnes vi ved ikke at tage 6 måneder af præmierne udsat i 3 måneder. På den anden side implementerede vi en anden regulering inden for social sikring. Vi har forlænget rapporterings- og receptperioderne for vores kroniske patienter og handicappede indtil en anden meddelelse. Vi kalder også vores generelle sygesikringssystem det tyrkiske mirakel. For 88.29 lira kan du og dine afhængige familiemedlemmer drage fordel af alle sundhedsydelser inden for GSS. Som staten påtager vi os dette tal, så de, der ikke har råd til at betale 88.29 lira på grund af trængende, kan drage fordel af sundhedsydelser. "

Vi støttede over 6 millioner familier

I begyndelsen af ​​Covidien-19-processen fjernede den laveste pension på 1.500 pund, så pensionerede vores levevilkår Selcuk-minister nævnte, at de sigter mod at forbedre, "Vi har nu nået vores borgere det meste af de 2 milliarder pund, der er indsamlet af os. Alligevel er vi Tyrkiets kampagne. Vi leverede tusind lira-støtte til mere end 6 millioner familier. " sagde.

Minister Selçuk understregede, at arbejdslivet også har ændret sig på grund af COVID-19, og understregede, at den fleksible arbejdsmodel i offentligheden begyndte at blive implementeret med præsidentcirkulæret. Selcuk, "2023, 2053, 2071 med et stærkt præsidentstyresystem i tråd med vores mål, vil vi opbygge et velstående Tyrkiet. Til dette bekymrer vi os om det offentlige personalesystem og fortsætter vores bestræbelser på at levere bedre service. " Han talte i formen.

Selcuk-ministre vedtog også 3 kondolanser til Bob, der døde i Tyrkiets Kamu-Sen-medlemmer Omar.

På den anden side, i KPDK, som blev samlet med dagsordenen for evaluering af praksis for offentligt personale under COVID-19-udbruddsperioden; emner som overførsel af offentlige tjenester til det digitale miljø, administrativ orlov for gravide og kroniske patienter, forøgelse af antallet af børnehaver i offentligheden, supplerende betaling for ansatte i plejehjem, arbejdsmiljøforanstaltninger i offentligheden, fleksible arbejdsmodeller, fjerntliggende og roterende arbejde, balance mellem arbejde og familie, digitalisering i arbejdslivet. blev også talt.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar