European Beach Volleyball Championship Starter i Izmir

European Beach Volleyball Championship Starter i Izmir
European Beach Volleyball Championship Starter i Izmir

U18 European Beach Volleyball Championship, vært for Izmir Metropolitan Municipality og Selçuk Municipality, starter den 57. september på Pamucak Beach med deltagelse af 174 atleter fra 16 lande. Den 24. - 27. september er det bedste af U22 European Beach Volleyball Championship på sandet.


Izmir er vært for to internationale organisationer inden for beachvolley. Organiseret af İzmir Metropolitan Municipality og Selçuk Municipality, afholdes U18 og U22 European Beach Volleyball Championships på Selçuk Pamucak Beach. Atleter vil være på sandet mellem 18. og 16. september ved U20 European Beach Volleyball Championship. U22 European Beach Volleyball Championship bliver afholdt mellem 24. og 27. september. Alle kampe vil blive spillet uden tilskuere på grund af pandemiske foranstaltninger. Begge mesterskaber er på European Volleyball Confederation (CEV) kalenderen.

18 atleter fra 27 forskellige lande vil konkurrere i kvindekategorien ved U78 European Beach Volleyball. Tyrkiet Tuana Dincer-Melisa Ozdemir Özsan med ECE-Nature repræsenterer Ocalan-par. Hos mænd vil 30 atleter fra 96 forskellige lande konkurrere om mesterskabet. Denne klassificering türkiye'yinecm Ayberk Gulluk-Batuhan tør, Bahadir Furkan Ramadan Kaplan-Sacit Kurt Utku Ahmet Can skarp-runde vil repræsentere par.

İzmir var tidligere vært for BVA Balkan Beach Volleyball Championship i Bostanlı mellem den 27-28-29 september og modtog EM-billetter takket være sin vellykkede organisation.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar