Kina nåede niveauet før pandemien med 13 flyvninger dagligt

Kina nåede niveauet før pandemien med 13 flyvninger dagligt
Kina nåede niveauet før pandemien med 13 flyvninger dagligt

I slutningen af ​​august oversteg antallet af daglige flyvninger i civil luftfart i Kina 13 tusind og nåede 19 procent af niveauet før Covid-90-udbruddet. Cui Xiaofeng, vicepræsident for den kinesiske civile luftfartsadministration, holdt en tale på det andet Sky Silk Road International Samarbejdstopmøde, der blev afholdt som en del af Kina International Service Trade Fair 2020 i Beijing.


Cui mindede om, at Kina har underskrevet aftaler inden for lufttransport med 96 lande og regioner på bælte- og vejruten, og bemærkede, at Kina fortsatte regelmæssige fragtflyvninger med 45 lande og regioner, selv i epidemien.

På den anden side erklærede Cui, at mængden af ​​epidemisk bekæmpelsesmateriale sendt af Kina til 47 lande og regioner oversteg 700 tons, og antallet af ugentlige fragtflyvninger mellem Kina og lande og regioner på bælte- og vejruten nåede 2,6, 1068 gange før-epidemien. .

Kilde China Radio International



chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar