Fire priser til Izmir Metropolitan i sunde byer for bedste praksis-konkurrence!

Fire priser til Izmir Metropolitan i sunde byer for bedste praksis-konkurrence!
Fire priser til Izmir Metropolitan i sunde byer for bedste praksis-konkurrence!

Han vandt fire priser på én gang i den 11. konkurrence om bedste praksis for sunde byer, der blev arrangeret af Izmir Metropolitan Municipality Healthy Cities Association.


Vinderne af "Healthy Cities Best Practice Competition", der arrangeres for 11. gang i år af Healthy Cities Association, er blevet annonceret. Izmir Metropolitan Municipality blev tildelt fire priser i konkurrencen, hvor 35 medlemskommuner ansøgte om 102 projekter. Deltager i konkurrencen med otte projekter, vandt Metropolitan en pris med "Social Distance and Bicycle Roads in Izmir" i kategorien Healthy City Planning, "Agricultural Forecasting and Early Warning System" i kategorien Healthy Environment, "We Protect Our Mental Health in Pandemic" i kategorien Healthy Life og i kategorien Social Responsibility " Han modtog juryens særlige pris med sine "People's Bakkalı" -projekter.

Møde under formandskabet for Ruşen Keleş

I konkurrencen afholdt under kategorierne "Socialt ansvar", "Sund byplanlægning", "Sundt liv" og "Sundt miljø" modtog juryen 9 fra kategorien "Metropolitanske kommuners sociale ansvar", 6 fra kategorien "Sund byplanlægning", 8 fra kategorien "Sundt liv" og Den evaluerede 13 projekter fra kategorien "Miljø". Projekterne fra "Metropolitan District Municipalities" og "Provincial District Municipalities" blev vurderet i fire kategorier under en separat overskrift. Dr. Andre medlemmer af konkurrencens jury, lavet af Ruşen Keleş, var Prof. Dr. Feza Karaer, Prof. Dr. Emine Didem Evci Kiraz, Prof. Dr. Bülent Yılmaz, Prof. Dr. Tülin Vural Aslan, Assoc. Dr. Det blev sammensat af Asım Mustafa Ayten og Murat Ar.

Prisuddelingen af ​​konkurrencen er planlagt til at blive afholdt i Edirne i oktober.

Prisvindende projekter

Social Responsibility Award - "People's Grocer"

People's Bakkalı, som er blandt valgperioden løfter fra borgmester i Izmir Metropolitan Municipality, Tunç Soyer, sigter mod at støtte små producenter, give kooperativer mulighed for at markedsføre deres produkter og give forbrugerne sund, økonomisk og pålidelig mad. Med projektet sigter det mod at øge beskæftigelsen i landdistrikterne og forhindre fattigdom i byen. Den første blev åbnet i Kemeraltı, Konak Gültepe på kort tid, Bayraklı Özkanlar, Karşıyaka Nå til Kyrenia og Menemen Ulukent åbnede People's Bakkalı sin sjette filial på Buca Butchers Square. Izmir hovedsageligt i Tyrkiet fra hele producenternes andelsselskaber udbydes til salg som agentløse deres produkter Dagligvaregrener i frugt og grøntsager, kød, mejeriprodukter, en række morgenmadsprodukter, bælgfrugter, olivenolie, fra krydderier og hygiejneartikler, såsom produktgruppe 400'er af forskellige produkter.

Healthy Life Award - "Vi beskytter vores mentale sundhed i pandemi"

Projektet, der blev udarbejdet for at øge viden og bevidsthed, for at skabe tillid og give psykosocial støtte til alle samfundssegmenter, der har brug for psykologisk støtte, især borgere under 20 og over 65, der har indgangsforbud i pandemiperioden, består af informationsmateriale og psykologisk supportlinje. Informationsmaterialet til projektet udført af Izmir Metropolitan Municipality Department of Public Health inkluderer bøgerne "Protective Mental Health in Pandemic" og "Tunç Soyer Tells the New Coronavirus to Children" og "Preventive Mental Health in Pandemic" og "Child-Adult Play in the Pandemic Process".

Sundt miljøpris - "Landbrugsprognoser og tidlige advarselssystem"

Med projektet "Agricultural Forecasting and Early Warning System", der har til formål at reducere effekten af ​​usædvanlige vejrændringer på producenten på grund af globale klimaforandringer, producenternes lokale temperatur, luftfugtighed, nedbørsmængde, vindhastighed og retning, jordtemperatur, isolering, jordfugtighed og så videre. oplysninger er beregnet til at være tilgængelige. Projektet, der drives af Izmir Metropolitan Municipality Department of Agricultural Services og startet i distrikterne Kemalpaşa, Selçuk, Menemen, Bergama og Ödemiş, sigter mod, at producenterne modtager tidlige advarsler mod klimaet og skadedyrene samt desinfektions- og kunstvandingsanbefalinger, hvilket forhindrer tab ved sprøjtning og kunstvanding.

Sund pris for byplanlægning - "Social afstand og cykelruter i Izmir"

İzmir Metropolitan Municipality, der producerer projekter til udvikling af offentlig transport, fodgænger- og cykeltransportinfrastruktur for at reducere brugen af ​​motorkøretøjer inden for rammerne af bæredygtige transportpolitikker, har bevaret den sociale afstand i İzmir med 40 kilometer "Separerede cykelveje", "Shared Bicycle Roads" og "Bicycle Lanes". Det sigter mod at gøre det muligt for samfundet at vedtage den nye mobilitet i byerne. Büyükşehir begyndte at arbejde på 400 hånd- og fodstøtter for at sikre cyklisternes sikkerhed i trafikken og få dem til at vente mere behageligt. Metropolitan, der fortsætter sine undersøgelser for at bestemme 40 cykelparkeringspladser i 500 regioner, øgede antallet af cykelbærende apparater fra 50 til 685 for at styrke integrationen af ​​bus-cykler. Metropolitan tilføjede 60 nye stationer til de nuværende stationer i BİSİM, som er et cykeldelingssystem, og øgede antallet af stationer til 292. Det sigter mod at tilføje yderligere fem stationer inden årets udgang. 10 tandemcykler blev føjet til delingssystemet specielt til brug af synshandicappede cyklister.

Europæisk cykelrutenetværk (EuroVelo) fra Tyrkiet er den første by i Izmir, Bergama og Efesos arbejder fortsat for det 500 km cykelsti, der forbinder den gamle by. 8 gratis reparationskiosker og 500 cykelpumper anvendes på den 35 kilometer lange rute, som er fortsættelsen af ​​EuroVelo 50-Middelhavsruten.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar