Fjernundervisning påvirket rejsebranchen tæt

Fjernundervisning påvirket rejsebranchen tæt
Fjernundervisning påvirket rejsebranchen tæt

Mens stigningen i antallet af sager i coronavirusepidemien, som ramte hele verden, fik den nye uddannelsesperiode til at starte eksternt, påvirkede den også mange sektorer fra papirvarer til turisme.


Rejsebranchen er et af de områder, der føler de negative virkninger af denne situation. Udtalelse om, at der er aktivitet i sektoren under skoleåbninger, mellemperioder og helligdage, sagde CEO for biletall.com, Yaşar Çelik, ”Selv de midlertidige helligdage, der blev omsat for første gang sidste år, gav et positivt bidrag. Men i år er situationen anderledes. Med beslutningen om fjernundervisning blev elevernes rejser aflyst. Fraværet af uddannelsesture efter den ganske stillestående sommersæson på grund af pandemien medførte annullering af både den sidste flytning i 2020 og de midlertidige ferierejser, der finder sted i 2021 ”.

Fortsættelsen af ​​pandemiprocessen er også effektiv i det nye akademiske år. Faktisk har skolerne, der forblev lukkede i ca. 6 måneder, startet et system, hvor førskole- og grundskole-førsteårsstuderende finder sted ansigt til ansigt og fjernundervisning fra den 21. september. Som sådan blev mange sektorer påvirket negativt. Et af disse områder er rejsebranchen.

Sidste års mobilitet overlod sit sted til recession

Med en erklæring om emnet sagde biletall.com CEO Yaşar Çelik: ”Start- og slutdatoer for træningsperioderne og de midlertidige ferieperioder er meget vigtige for rejsebranchen. I disse perioder ville vi se dynamik på steder som busterminal og lufthavn. Vores forventning var, at der ville være mobilitet med uddannelsesture siden september, men med meddelelsen om beslutningen om fjernundervisning blev de planlagte rejser aflyst. Derudover forlængede mange af de feriegæster, der ønsker at blive beskyttet mod epidemien, eller dem, der gik til deres hjemby, ikke deres ferie og vendte tilbage til deres hjem i år. "Vi har endnu en gang set, at meget vanskelige dage venter rejsebranchen i 2020 og 2021."chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar