Fleksibel periode i busbilletter

Fleksibel periode i busbilletter
Fleksibel periode i busbilletter

De foranstaltninger, der er truffet for at bekæmpe den epidemiske koronavirus i verden og især i Tyrkiet, påvirker turist- og rejsebranchen negativt. Så meget, at FNs World Tourism Organization (UNWTO) forudsiger, at internationale rejser vil falde med 58 til 80 procent i løbet af året. Virksomheder fremstiller forskellige løsninger på denne situation. De rejser fra Tyrkiets første og største online platform i en biletall.com kom fra. Virksomheden giver mulighed for at annullere online 1 time før afgangstid for busbilletter fra hundreder af købte busselskaber.


I sin erklæring om emnet Yasar Çelik, administrerende direktør for virksomheden; ”Frygttilstanden hos de mennesker, der påvirker branchen mest. Både med hensyn til livssundhed og økonomisk situation. I denne periode med usikkerhed ønsker vi ikke, at medlemmer af vores familie skal være ofre. Vi ønsker et miljø, hvor folk kan lave en mere behagelig rejseplan uden spørgsmålstegn om, hvad de skal gøre, hvis billetaflysning er påkrævet. Derfor opretholder vi med succes den fortrydelsesret, som vi har gennemført i de sidste år, også i denne periode. Vi bidrager til sektoren med den fleksible adfærd, vi giver passagererne. Fordi folk nu ønsker fleksible forandringspolitikker ”.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar