Gratis transportforbud for borgere fra 65 år og derover i Bursa

Gratis transportforbud for borgere fra 65 år og derover i Bursa
Gratis transportforbud for borgere fra 65 år og derover i Bursa

En vigtig beslutning blev taget vedrørende 202 tusind ældre borgere i offentlig transport i Bursa. I overensstemmelse med beslutningen truffet af provinshygiejnestyrelsen er borgere over 65 år ophørt med at drage fordel af gratis offentlig transport i forbudte timer inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger.


Med beslutningen fra Bursa Provincial Hygiene Board blev der indført udgangsforbud på bestemte tidspunkter over 65 år i Bursa. Inden for rammerne af denne begrænsning blev folk over 65 år også forbudt at bruge offentlig transport. I overensstemmelse med denne beslutning, med Burulaş's softwareændring, vil de ældre ikke være i stand til at bruge offentlig transport i disse timer.

Ifølge denne beslutning vil 08.00 tusind mennesker over 10.00 år ikke kunne drage fordel af offentlig transport mellem kl. 16.30 og 19.00 om morgenen og mellem kl. 65 og 202 om eftermiddagen. BURULAŞ har opdateret sin software og sat den nye applikation i kraft fra i dag.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer