165 kilometer kvartervej fra Konya Metropolitan til Ereğli

165 kilometer kvartervej fra Konya Metropolitan til Ereğli
165 kilometer kvartervej fra Konya Metropolitan til Ereğli

Konya Metropolitan Municipality har leveret 165 kilometer kvartervej til Ereğli-distriktet efter den nye Metropolitan Law.


Borgmester i Konya Metropolitan Kommune, Ugur İbrahim Altay, erklærede, at de fortsætter med at arbejde for at færdiggøre alle kvarterveje under Metropolitans ansvar, og at kvaliteten af ​​infrastrukturen og materialerne er blevet øget ved at udvide kvarterveje og dermed øge vejstandarderne.

Borgmester Altay sagde, at de gør en indsats for at øge kvaliteten af ​​kvarterveje i Ereğli, ”Vi lavede et 2020 kilometer langt kvartervejsarbejde, der ligger i vores investeringsplanlægning for 29. Vi afsluttede arbejderne på den 6,5 kilometer lange Kutören-vej, den 8,5 kilometer lange Ereğli-Aşıklar-Tatlıkuyu-vej, de 5 kilometer Alhan-Yalbur-Taşağıl-kvarterveje og de 6,5 kilometer lange Gaybi-Büyükdede og 2,6 kilometer Yukarıgöndelen-Acıkuyu-kvarterveje. Held og lykke til vores distrikt og region. " sagde.

Borgmester Altay bemærkede også, at længden af ​​kvartervejen, der blev bragt til Ereğli, efter implementeringen af ​​den nye metropolitale lov, nåede 165 kilometer, idet han tilføjede, at Ereğli er et af de distrikter, der har den største andel i investeringen i prestigefyldte gader og kvarterveje.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer