Funktionelle stop fik fulde mærker fra ordinær

Funktionelle stop fik fulde mærker fra ordinær
Funktionelle stop fik fulde mærker fra ordinær

Den nye generation stopper designet af Ordu Metropolitan Municipality for at øge bevidstheden i de regioner, hvor skolerne er placeret, og for at sikre integriteten af ​​skolerne med deres omgivelser tog deres plads foran Ordu High School.


Soldrevne boder vækkede interesse på kort tid. Borgere ville have stoppestederne placeret foran andre skoler i Ordu.

SAMLEDE LIGE

To-stop-modellen, der blev bestemt i overensstemmelse med offentlighedens krav, blev først placeret foran Ordu High School. De samlede stop vakte interesse. Citizens sagde: ”Det har været et godt arbejde relateret til uddannelse, der passer til skolebegrebet. Det ville være rart at have lignende arbejde på tværs af hver skole. Det ser også ud til, at vi var i et klasseværelse. Det har været en undersøgelse, der appellerer til både den lille gruppe og gymnasiet. Vi takker Metropolitan Municipality ”.

BYEN GIVER EN NY IDENTITET

Stop, der sigter mod at have 'smarte', 'følsomme' og 'bæredygtige' fakta, vil ikke kun give byen en ny identitet, men også styrke brugernes følelse af tilhørsforhold. Det vigtigste træk ved stopene, der er lavet af metal og glasforstærket plast i dimensionerne 4m x 2m x 2.4m, er funktionel. Informationsskærmen, væghylden, kortet, lydfortællingsknappen for handicappede og stop med præget skrivning integreret fungerer med solenergi.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar