Gebze İzmit Highway blev åbnet med en ceremoni

Gebze İzmit Highway blev åbnet med en ceremoni
Gebze İzmit Highway blev åbnet med en ceremoni

Den 5. sektion af den nordlige Marmara-motorvej blev taget i brug ved en ceremoni afholdt lørdag den 19. september. Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, generaldirektør for motorveje Abdulkadir Uraloğlu, stedfortrædere, repræsentanter for offentlige institutioner og entreprenører var til stede ved ceremonien, hvor præsident Recep Tayyip Erdoğan deltog med en videokonference.


Præsident Recep Tayyip Erdogan, som startede sin tale med at ønske, at Gebze-Izmit-motorvejen skulle være gavnligt for vores land, sagde: ”Den nordlige Marmara-motorvej er et stort projekt, der starter fra det fjerneste punkt i den vestlige del af Istanbul og strækker sig til Kocaeli og Sakarya. Vi har åbnet sektionerne på vores motorvej, hvis konstruktion er afsluttet, gradvist siden 2016. Selv dette afsnit alene er et stolt værk. " sagde.

Om, at Gebze-İzmit-motorvejens fire- og fire-vejs kørebane bredde også vil lette den mest overbelastede del af ruten Istanbul-Ankara, tilføjede Erdogan, at køretøjstrafikens historie vil blive blandet i perioder som religiøse helligdage. Erdogan sagde: "Det årlige bidrag fra denne rute vil nå 270 millioner lira, 317 millioner for at reducere emissionen af ​​8 millioner lira fra brændstof, 595 millioner lira." han snakkede.

I forbindelse med ceremonien erklærede minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, at de er glade for at åbne den 400 kilometer lange Gebze-Izmit-fase på den 57,4 kilometer lange nordlige Marmara-motorvej, der sigter mod at reducere trafikbelastningen i Istanbul og Marmara-regionen på den internationale vejrute.

Karaismailoğlu understregede, at "Den nordlige Marmara-motorvej, der blev bygget i Marmara-regionen, hvor trafikken er mest i vores land, har formået at reducere trafiktætheden i Istanbul og de eksisterende Bosporus-broer med sine tidligere åbnede etaper", "En høj standard, uafbrudt, sikker og behagelig vej Transit er forsynet med. Med åbningen af ​​den 57,4 kilometer lange Gebze-Izmit-etape for trafik har vi skabt en sikker og behagelig ny transportkorridor, alternativ til TEM Highway og D-100, som har godstrafikmængde mellem Istanbul og Kocaeli. " sagde.

North Marmara Motorway bare en motorvej ikke jernbaner og transportformer, der forbinder en logistikkorridor Karaismaloğl, hvilket indikerer, at præsident Erdogan sagde Tyrkiet for hvert projekt, de brugte ledelsen af ​​et livsmål om at være blandt de største økonomier i verden, sagde han, at et skridt nærmere.

Karaismailoğlu udtrykte sin taknemmelighed over for præsident Erdogan for hans støtte til disse projekter og sagde, at de under Erdogans stærke ledelse vil fortsætte med at arbejde for at realisere mange projekter for at nå de nationale økonomimål.

Efter talerne skar minister Karaismaloğlu, generaldirektør for motorveje Abdulkadir Uraloğlu og deres ledsagere scenens åbningsbånd ved ceremonien efterfulgt af præsident Erdoğan med et live link. Efter åbningsceremonien kørte minister Karaismaloğlu på motorvejen.

Northern Marmara Highway; Det vil slutte sig til Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Highway og Istanbul-İzmir Motorway, som blev startet i Malkara-Çanakkale-sektionen, herunder Çanakkale Bridge fra 1915, og integrere den nordlige Marmara-region og South Marmara-regionen i transportsystemet i det vestlige Anatolien.

Tilbyder en uafbrudt, sikker og behagelig transitmulighed for nationale og internationale landtransport- og transportkøretøjer, vil motorvejen bidrage til at reducere trafiktætheden i Istanbuls by og eksisterende Bosporus-broer.

Køretøjer, der kommer fra Istanbul ved hjælp af den nordlige Marmara-motorvej, vil være forbundet med Izmit og Izmit-Kandıra State Road i Çayırköy og til TEM Istanbul-Ankara Highway mellem Kandıra og East İzmit kryds i den nuværende TEM Highway.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar