Göztepe City Hospital blev åbnet med en ceremoni

Göztepe City Hospital blev åbnet med en ceremoni
Göztepe City Hospital blev åbnet med en ceremoni

Præsident Recep Tayyip Erdogan, Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın deltog i åbningshøjtiden for City Hospital. Efter åbningen besøgte præsident Erdoğan og sundhedsminister Fahrettin Koca hospitalet.


Præsident Erdoğan sagde i sin tale ved åbningen Göztepe Prof. Dr. I håb om, at Süleyman Yalçın City Hospital vil være gavnligt for landet, nationen og hjemlandet, lykønskede han alle, der bidrog til at bringe hospitalet til Istanbul.

Bagefter modtog Erdoğan detaljerede oplysninger om hospitalet fra myndighederne med de live forbindelser, han lavede.

Efter den korte briefing, der blev afholdt i selskab med live-forbindelser, sagde præsident Erdoğan:

”Disse hospitaler er gennem os, men vores sande ejernation. Vi byggede disse hospitaler med støtte fra vores nation, og selvfølgelig er alle vores hospitaler bygget i tjeneste for vores nation. Jeg håber, du ved med alle vores læger, at vi altid siger, "Der er ikke noget gyldigt objekt i offentligheden, staten er som en sundhedstilstand." Med andre ord ofres alt for vores folk at tage en sund ånde. Det er så simpelt. ”

"Vi oplever en periode, hvor landet er sprunget i sundhed"

Minister Fahrettin Koca sagde derimod i sin tale, at de dage var gået, hvor man så, hvor vigtigt et stærkt sundhedssystem er for et lands fremtid.

I dag sagde Tyrkiets misundelsesværdige sundhedssystem, der indikerer, at de tilføjer endnu et link, der udnytter sin mands kraft, i tråd med de mål, som præsident Recep Tayyip Erdogans show viser, at de oplevede sundhed i en periode, hvor landets æra springer.

Om at Kovid-19-epidemien fortsat er verdens førende dagsorden, sagde Koca, ”I sådanne vanskelige tider er der brug for et stærkt sundhedssystem, en avanceret infrastruktur og et ukueligt sundhedspersonale med et motto for selvopofrelse. Selvom der er forskelle over hele landet på grund af epidemien, øges byrden for vores hospitaler. Vores kompetente sundhedspersonale, der påhviler denne byrde med stor hengivenhed, er vores stolte ”.

At sige: "Folkemængder, der ikke bryr sig om afstanden, hvert skridt, der tages i mængden, hver glemt maske, enhver forsømt foranstaltning gør ikke kun ondt, men snesevis af dem," sagde Koca og tilføjede, at denne situation bryder kampkraften og gør det vanskeligt at bekæmpe pandemien. Mand bad borgerne om at overholde foranstaltningerne følsomt.

Göztepe Prof. Dr. At udtrykke, at Süleyman Yalçın City Hospital er blevet sat i offentlighedens tjeneste som Istanbuls fjerde cityhospital, sagde Koca: ”Vores hospital, som vi forventer at imødekomme et vigtigt behov i Istanbul, er faktisk den første fase af et stort projekt. Vores bygning med 600 senge vil tjene med 177 operationsstuer og 27 intensivplejesenge i et lukket område på 96 tusind kvadratmeter. Samtidig vil 175 patienter blive undersøgt i polyklinikker. Efter afslutningen af ​​anden fase af hospitalet tilføjes yderligere 350 senge til hospitalskomplekset ”.

Sundhedsminister Koca takkede dem, der bidrog til åbningen af ​​hospitalet for borgernes tjeneste og for at være en sundhedsdør, og ønskede, at hospitalet skulle være gavnligt for alle borgere, især istanbulere.

Efter åbningen besøgte præsident Erdoğan og hans delegation hospitalets afdelinger og foretog observationer.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer