Gratis bugsering fra Izmir Metropolitan

Gratis bugsering fra Izmir Metropolitan
Gratis bugsering fra Izmir Metropolitan

Izmir Metropolitan Municipality, der forsøgte at finde løsninger på den stigende trafik under pandemiprocessen, startede en gratis bugseringstjeneste for hurtigt at fjerne de styrtede og defekte køretøjer på de tre hovedårer, hvor køretøjstrafikken er den travleste.


Izmir Metropolitan Municipality forsøger at gøre motorkøretøjstrafikken som følge af den øgede brug af private køretøjer med coronavirusepidemien så flydende som muligt. I betragtning af at ulykker og nedbrud i køretøjer har øget den allerede intense trafik, blev det besluttet at give bugseringstjeneste meget hurtigere og gratis.

De har fem point

Fem slæbebiler er placeret på forskellige steder i Altınyol, Mustafa Kemal Sahil Boulevard og Yeşildere Street, hvor køretøjstrafikken er den mest intense. Køretøjerne styret af Izmir Transportation Center (IZUM) er tilgængelige ved Konak Pier - Izmir Marina Junction om morgenen og aftenen i myldretiden; Karşıyaka Det tjener mellem Naldöken Bridge - Meles og Yeşildere Atatürk Mask - Zafer Payzın Köprülü Junction.

Bugseringskøretøjerne griber straks ind i køretøjet, der er på vejen, og forstyrrer trafikken og fører den til nærmeste parkeringsplads. Således forhindres trafikprop.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar