Gratis for dem, der vil tage KPSS-eksamenen for offentlig transport i Denizli

Gratis for dem, der vil tage KPSS-eksamen for offentlig transport i Denizli
Gratis for dem, der vil tage KPSS-eksamen for offentlig transport i Denizli

Gratis til offentlig transport KPSS eksamen i Denizli; Denizli Metropolitan Municipality-busser tager KPSS-licensindehaverens videneksamen, der afholdes lørdag og søndag den 12.-13. September 2020, og den er gratis for eksaminatorer.


I Denizli, 12.-13. September 2020, tager de KPSS-licensindehaverens videneksamen lørdag og søndag, og eksaminatorerne vil være i stand til at nå eksamensstederne gratis med busser fra Denizli Metropolitan Municipality. Denizli Metropolitan Municipality-busser blev lavet gratis lørdag og søndag den 12.-13. September 2020 for de borgere, der vil tage eksamen for at nå eksamensstederne lettere og mere komfortabelt. Borgere, der aflægger KPSS-licensindehaverens videneksamen på den nævnte dato, kan drage fordel af de kommunale busser gratis ved at vise deres eksamensdokumenter, og eksamenspersoner viser deres pligtdokumenter til buschaufførerne.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer