Menteşe Busstation modtager sin elektricitet fra solen

Menteşe Busstation modtager sin elektricitet fra solen
Menteşe Busstation modtager sin elektricitet fra solen

Menteşe Intercity Bus Station producerede 100 procent af den elektricitet, der blev forbrugt i juli og august alene, takket være solpaneler integreret i strukturen og sparet 68 TL.


Mugla Metropolitan Municipality Hinge-distriktet opnåede med 11 millioner TL investering og bygning integreret med et tag på solenergi på første hængsel Intercity Bus Terminal i Tyrkiet for at imødekomme taget af den energi, der blev forbrugt i juli og august, det kommunale budget og ydet et stort bidrag til miljøet. Producerer 34 tusind kWh elektricitet i juli og 38 tusind kWh elektricitet fra det integrerede tag i august, Menteşe Intercity Bus Station forbrugte 32 tusind kWh elektricitet i juli og 28 tusind kWh i august. Takket være solpaneler, der producerer 100 procent af den energi, de bruger, blev 68 TL sparet.

Præsident Gürün; "Værd at Mugla, vi producerer prøveprojekter i Tyrkiet"

At sige, at Muğla er en perfekt by, der inspirerer dem med sine naturlige og unikke skønheder, siger Muğla Metropolitan Kommunes borgmester Dr. Osman Gures innovative, eksemplariske projekter og tjenester, der holder trit med æraen i Tyrkiet, sagde, at de er stolte og glade for at gennemføre.

Præsident Gürün; ”Muğla er en perfekt by, hvor moder natur opfører sig mest generøst med sine grønne og blå unikke og frugtbare lande, det får sine producenter til at smile. Et andet træk ved vores krus er, at det er en heldigere provins end andre byer med hensyn til solbadningstid. Af denne grund har vi solpaneler i vores slagteri i Menteşe-distriktet, på taget af vores Menteşe Intercity Bus Station, på taget af vores Bodrum Konacık servicebygning og Bodrum Intercity Bus Station, som er ved at blive afsluttet. Ved at konvertere solenergi til elektrisk energi beskytter vi både vores miljø og vores budget. Med idriftsættelsen af ​​taget på vores Bodrum Intercity Bus Station vil vi have en installeret effekt på 1087 kWh fra solpaneler i hele provinsen. Vores faciliteter, der producerer energi fra solen, svarende til det årlige elforbrug for ca. 1000 husstande, vil give en økonomisk fordel på ca. 1 million TL til vores kommunes budget. " sagde.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar