Favoritafdeling for de sidste 10 år, luftfartsledelse

Favoritafdeling for de sidste 10 år, luftfartsledelse
Favoritafdeling for de sidste 10 år, luftfartsledelse

I IRU's erklæring om emnet blev det understreget, at luftfartsledelse har været en af ​​de foretrukne afdelinger i de sidste 10 år, og at de træner fremtidige ledere, der opfylder de kvalificerede personalebehov i den civile luftfartssektor med luftfartsstyringsprogrammet. I erklæringen, der understregede vigtigheden af ​​luftfartsstyring i udformningen af ​​studerendes kandidaters fremtid og karriere, blev det understreget, at IRU tilbyder vigtige karrieremuligheder til alle studerendes kandidater med sin uddannelse fokuseret på at blive integreret i sektoren.


Serap DAŞ, General Manager for Istanbul Rumeli University Flight School, sagde følgende om emnet; '' Vores studerende, der studerer på Det Økonomiske Fakultet, Administration og Samfundsvidenskab Luftfartsledelsesprogram, har det privilegium at tage lektioner fra akademikere, der har erfaring inden for forskellige områder af luftfartsindustrien og har mulighed for at træde ind i luftfartssamfundet. Inden for rammerne af deres træningsprogrammer kommer vores studerende sammen med ledende medarbejdere fra alle områder af branchen, kaptajnpiloter og vores akademikere, der har styr på den arbejdsstyrke, som branchen har brug for, og beslutter, hvilken vej de vil gå i luftfartsindustrien. Med vores uddannelsesmodel og de muligheder, vi tilbyder vores studerende, er vi begyndt at træne fremtidige piloter med vores RumeliSEM Flight School efter vores Civil Air Transport Management, Civil Aviation Cabin Services, Aircraft Technology Programs. Med vores Aviation Management Undergraduate-program, der blev åbnet i år, vil vi gerne se Rumelia-ungdommens underskrift i hvert punkt i Civil Aviation Sector. ''

Daş gav detaljerede oplysninger om programmets indhold, sagde Daş, ”Vi sigter mod at forberede vores studerende til sektoren med fuldt udstyr professionelt såvel som at have en intellektuel baggrund. Hver af vores akademikere inden for luftfartsledelse har arbejdet i forskellige enheder i sektoren i årevis og har været ledere, og vi lærer vores studerende både den teoretiske viden på den bedste måde og får de uundværlige kvaliteter et godt luftfartspersonale har. Ud over de intensive engelske programmer i læseplanen for Aviation Management-studerende er "Career English" -kurser og engelsk forberedende klasse, som de kan fortsætte, hvis de ønsker det, begge i branchen med kurser fra sikkerhed til sikkerhed inden for luftfart, økonomi til regnskab, lufthavnsadministration, menneskelige faktorer, ground services, supply chain management i flyselskabet. Vi giver kandidater, der er efterspurgte, og som har en god kontrol over forretningsområdet ”. - Hibyachat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar