Hvor er Çambaşı Plateau i Ordu-provinsen, og hvordan skal man hen?

Hvor er Çambaşı Plateau i Ordu-provinsen, og hvordan skal man hen?
Hvor er Çambaşı Plateau i Ordu-provinsen, og hvordan skal man hen?

Çambaşı Plateau har det træk at være en af ​​de bredeste og største kilder i vores land. Ordu-Çambaşı Plateau: Det er 58 km. Ordu-Çambaşı Ski Center: 54 km. Vejen er åben 12 måneder om året, og der er ikke noget transportproblem.

Çambaşı Plateau


Det er en af ​​de vigtigste plateauer i Sortehavsregionen. Det har naturlig skønhed og funktioner, der ikke findes for turisme både om sommeren og vinteren. 1,850 m over havets overflade. Det høje plateau er tilgængeligt via asfaltvejen, der danner ruten Ordu - Kabadüz - Çambaşı. Der er to moderne hoteller og restauranter. Basar, marked,
Der er picnicsteder og restauranter. Det er storslået med sin naturlige skønhed. Det er muligt at udøve al natursport professionelt i denne region. En stor del af befolkningen i kystområdet går til dette plateau om sommeren. 61 km fra vores by. Der er et par ørredbedrifter på dette plateau mod syd. Det er et af de største plateauer i vores land med dets 72 obaer og 100 tusind dekar område.

Der er regelmæssige minibusforbindelser mellem byen og plateauet. Elektricitet og telefon er tilgængelige på plateauet. Der er en købmand, slagter, kødrestauranter, sundhedscenter og Gendarmerie station.

Çambaşı Skisportssted

Çambaşı Ski Center byggearbejder blev startet i 2010 inden for grænserne af Kabadüz-distriktet. Administration og servicebygning, cafeteria og sociale faciliteter blev taget i brug i 2017.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar