Hvordan får man en MHRS Hospital-aftale? Hvordan får man MHRS-adgangskode? Annullering af en hospitalsudnævnelse

Hvordan får man en MHRS Hospital-aftale? Hvordan får man MHRS-adgangskode? Annullering af en hospitalsudnævnelse
Hvordan får man en MHRS Hospital-aftale? Hvordan får man MHRS-adgangskode? Annullering af en hospitalsudnævnelse

Det er nu lettere at lave en aftale med offentlige hospitaler. Du kan lave en aftale til den afdeling, du ønsker, fra det ønskede hospital, enten via telefonnummer, på internettet eller via mobilapplikationen. Det centrale lægeudnævnelsessystem (MHRS) udviklet af sundhedsministeriet giver alle disse muligheder. Citizens ALO 182 callcenter, mhrs.gov.t er, e-nabiz.gov.t og 829 offentlige hospitaler i Tyrkiet med mobile applikationer, mundtlige og tandhygiejnecentre, familielæger kan få en aftale 7 timer om 24 dage.


Foretagelse af aftaler fra hospitalet kan kun foretages via sygehusaftalesystemet. Tidligere blev der foretaget aftaler ved at gå til hospitalet gennem kønummeret. Nu er det muligt at lave en aftale i meget enkle trin via telefon, internet eller applikation. Ved at vælge den nemmeste metode kan du oprette og annullere en aftale. Du kan også lave en aftale med det ønskede hospital, læge eller distriktsklinik.

Hvordan får man en hospitalsudnævnelse online?

Hvis du ønsker at lave en hospitalsaftale online, mhrs.gov.tr Du skal registrere dig som medlem ved at logge ind på. www.hastanerandevu.gov.tr eller www.mhrs.gov.tr Besøg adressen. Klik derefter på knappen "Nyt medlem" fra MHRS-aftalen, og log ind på systemet ved at oprette et medlemskab med en adgangskode, du vil definere. Så henholdsvis; Klik på knappen "Søg aftale" ved at vælge dato, by / distrikt, klinik, hospital, distriktspoliklinik, undersøgelsessted, lægeoplysninger. Hvis der er en passende aftale på den dato, du vælger, kan du lave en aftale for de gratis timer, du ønsker. Hvis der ikke er nogen aftale, kan du vælge indstillingen "Lad os ringe til dig, når det opfylder dine kriterier". Når der er en passende aftale, vil du blive underrettet af MHRS fra dit registrerede telefonnummer. På denne måde kan du lave en aftale fra computeren.

Alo 182 Udnævnelsesprocedurer

De, der ikke bruger Internettet eller har svært ved at bruge Internettet, kan lave en aftale via kundeservice ved at ringe til 182 i telefonen. Hospitalets udnævnelsesnummer er ALO 182. Da det ikke er dækket af nødopkald, vil du blive opkrævet til din normale takst. Så at ringe til hospitalets aftalelinje ALO 182 er det samme som at ringe til en fast telefonlinje. For eksempel, hvis du har gratis minutter, gælder disse også.

Foretag aftale fra MHRS Mobile Application

Næsten to ud af hver tre bruger smartphones. I det 21. århundrede, når teknologien udvikler sig, kommer tjenester til vores fødder. En af dem er ansøgningen om udnævnelse af MHRS-hospitalet. Du kan nemt lave en aftale ved at logge ind med MHRS Mobile-applikationen. "MHRS Mobil" -applikationen kan nemt bruges på smarte enheder med Android-, IOS- og Windows-operativsystemer. Hvis du siger, hvordan du downloader "MHRS Mobile", har du muligheden for at downloade det gratis fra din operativsystems butik (App Store, Play Store osv.). Brug af applikationen er helt gratis.

Sygehusudnævnelse fra E-Ddevlet

Du kan lave en aftale på hospitalet ved at logge ind på din e-Devlet-konto. Efter at have logget ind på e-forvaltning kan du oprette en aftale fra afsnittet "Central Physician Appointment System (MHRS)".

Visning, annullering af aftale med MHRS

Hvis du har lavet en hospitalsaftale fra en hvilken som helst platform, kan du se dine aftaler fra afsnittet "Aftaleshistorik" ved at logge ind på MHRS-webstedet. Du kan tjekke aftalen og følge op på aftalen her. Med MHRS Mobile-applikationen kan du se de aftaler, du har foretaget, ved at logge ind og vælge aftaleshistorikken. Du kan også lytte til dine tidsoplysninger ved at besvare sikkerhedsspørgsmål gennem ALO 182.

Du kan annullere din aftale i henhold til disse trin. www.hastanerandevu.gov.tr eller www.mhrs.gov.tr Du kan annullere din aftale ved at klikke på knappen "Annuller" ved at vælge den ønskede aftale i afsnittet "Aftaleshistorik" ved at logge ind på adressen.

Du kan annullere din aftale ved at logge på MHRS Mobile-applikationen, vælge den ønskede aftale i afsnittet "Aftaleshistorik" og klikke på knappen "Annuller".

Du kan også annullere den ønskede aftale ved at ringe til ALO 182 callcenteret.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan deltage i aftalen, vil du ikke blive debiteret for eksamen. Tænker at andre patienter har brug for en aftale, er det nyttigt at annullere for at give plads til dem.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer