IMM leverer fuld kapacitetstransporttjeneste i den nye periode

IMM leverer fuld kapacitetstransporttjeneste i den nye periode
IMM leverer fuld kapacitetstransporttjeneste i den nye periode

IMM vil levere fuld kapacitetstransporttjenester i den nye periode for at opretholde en sikker afstand i offentlige transportbiler, der bruges af millioner af Istanbuliter hver dag.


Da antallet af nye sager igen steg i kampen mod koronavirusepidemien, udsendte indenrigsministeriet et cirkulære. Med cirkulæret var det obligatorisk at bære masker i alle områder undtagen boligområder, mens levende eller indspillede musikudsendelser var forbudt på alle underholdningssteder inklusive al mad og drikkevarer, mens regulering af passagerkapaciteten for offentlige offentlige transportbiler.

Med cirkulæret, der blev offentliggjort den 8. september, var halvtreds procent af stående passagerer til jernbanesystemkøretøjer; På den anden side rapporterede de relevante enheder i metrobus- og offentlig transportbusser at have passagerer svarende til antallet af siddende passagerer og en tredjedel af den stående passagerkapacitet.

IMM vil fortsætte de foranstaltninger, den har truffet for at sikre, at folk ankommer hurtigt og sikkert i den nye periode. I denne sammenhæng vil bus-, metrobus-, metro-, sporvogns- og søtransportsystemer, der leverer offentlige transporttjenester for at forhindre den delvise tæthed, der opleves i Istanbul i spidsbelastningstider, tjene med fuld kapacitet. I offentlig transport vil beslutningerne fra provinsens generelle hygiejneråd blive omhyggeligt implementeret.

IETT, en af ​​IMM's tilknyttede organisationer, vil fortsætte sine foranstaltninger for at sikre, at passagerer rejser i sikker afstand. Med en flåde på 2.623 køretøjer foretager IETT 18.614 daglige ture og vil foretage 5.599 daglige ture med i alt 45.010 busser, inklusive redbud-farven Bus AŞ og private offentlige busser, som den har planlagt til sine linjer og rejser. Ud over disse linjer gennemføres der 614 flyvninger med 6.600 BRT-køretøjer.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer