Online tyrkisk tegnsprogstræning fra IMM

Online tyrkisk tegnsprogstræning fra IMM
Online tyrkisk tegnsprogstræning fra IMM

IMM-direktoratet for handicappede starter gratis onlineundervisning for at undervise tyrkisk tegnsprog til alle, der ønsker det inden for rammerne af opmærksomhedsaktiviteterne "Uge med nedsat hørelse". Fristen for kurser, der skal gives online af ekspertuddannere i overensstemmelse med pandemireglerne, er 9. oktober 2020.


Uddannelserne, der gives gratis af Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), åbne for alle fra 7 til 70, der ønsker at overvinde forhindringer og lære et nyt sprog, sigter mod at undervise tegnsprog på et grundlæggende niveau. Uddannelsen organiseret inden for rammerne af "Hearing Impaired Week" opmærksomhedsaktiviteter; vil blive givet af tre ekspert undervisere. Online tegnsprogstræning varer to timer, to dage om ugen og varer 40 uger over i alt 10 timer.

DELTAGELSESCERTIFIKAT TIL FULDSTILLING AF KURSEN

Uddannelserne fortsætter interaktivt i undervisningen, der åbnes i løbet af dagen, aftenen og weekenden. Deltagelsesbevis gives til praktikanter, der gennemfører alle kurser.

At tilmelde sig det træningsprogram, der annonceres efter de afsluttede klasser forms.ibb.gov.trchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar