Grøneste kontorplakat tildelt IETT

Grøneste kontorplakat tildelt IETT
Grøneste kontorplakat tildelt IETT

Den grønneste kontorplade blev præsenteret for IETT, som er blandt de bedste institutioner i 'Greenest Offices' undersøgelsen, der hvert år gennemføres af enVision.


Istanbul Elektrik Tramway and Tunnel Operations (IETT), efter skift til det elektroniske dokumentstyringssystem, leverede en uafbrudt automatisering i forretningsprocesser og opnåede betydelige besparelser i papirforbrug.

I henhold til resultaterne af den Greenest Office-undersøgelse foretaget af enVision hvert år, blev IETT, der rangerer først i henhold til de resultater, der blev annonceret i år, præsenteret med 'Greenest Office' -pladen af ​​enVision-embedsmænd for de papirbesparelser, de leverede i institutionen.

I plakatpræsentationen, der blev afholdt i IETTs generaldirektorat, blev plaketten på institutionens vegne givet af vicegeneraldirektører Dr. Hasan Özçelik, Hamdi Alper Kolukısa og Murat Altıkardeşler modtog det. På plaketten præsenteret af embedsmænd fra enVision, Kutlu Sagay og Ayberk Yurtsever, redaktør for justitssekretæren Ülkü Yazıcı, chef for Human Resources and Education Department Naşit Oskay var også til stede.

Tids- og omkostningsbesparelser blev opnået

IETT vicegeneraldirektør Dr. I sin tale efter plakatpræsentationen bemærkede Hasan Özçelik, at efter at de begyndte at bruge Electronic Document Management System (EDMS), optimerede de forretningsprocesserne i organisationen og opnåede betydelige tids- og omkostningsbesparelser.

Vicedirektør Özçelik sagde, at de forretningsprocesser, der udføres med dokumenter, bliver automatiske, beslutningsprocesser accelereres, transaktionskøer og afslutningstid forkortes, menneskeskabte fejl elimineres, og interne kommunikationskanaler er blevet bedre.

Corporate Communications Manager Ayberk Yurtsever, der præsenterede plaketten på vegne af enVision, sagde i sin korte tale, at de lykønsker IETT for den værdi, de tillægger både teknologi og natur. At bemærke, at forhindring af nedskæring af hundreder af træer er en vigtig succes takket være de opnåede papirbesparelser, afsluttede Yurtsever sine ord med at udtrykke deres tilfredshed med at se IETT øverst på listen over grøneste kontorer.

Millioner af papirer spares fra at gå til spilde

Takket være det elektroniske dokumentstyringssystem takket være den reducerede mængde papir i IETT på grund af elektroniske transaktioner var organisationens bidrag til miljøet som følger:

915 træer blev reddet fra at blive skåret ned, 4,5 millioner liter vand blev sparet, 258 tons kuldioxidemission blev forhindret og 18 tons fast affald blev forhindret. I den nævnte periode forhindredes således spild af ca. 7,5 millioner ark A4-papir.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer