Dacias ikoniske modeller Sandero, Sandero Stepway og Logan Refresh

Dacias ikoniske modeller Sandero, Sandero Stepway og Logan Refresh
Dacias ikoniske modeller Sandero, Sandero Stepway og Logan Refresh

Dacia; Sandero introducerer tredje generation af Sandero Stepway og Logan. Helt fornyet New Sandero, New Sandero Stepway og New Logan kommer frem med alle deres detaljer den 29. september 2020. Modellerne, der fornyes ved at bevare ånden fra deres tidligere generationer og fortsat vil møde deres kunder til overkommelige priser, tilbyder mere modernitet, mere udstyr og alsidighed uden at ofre enkelhed og pålidelighed, den grundlæggende filosofi for mærket.


De produkter, der tilbydes af Dacia, matcher forbrugernes forventninger i dag mere end nogensinde. Det voksende behov for 'individuel mobilitet' har ført til en langsigtet tilgang. I centrum for denne tilgang skiller bilen sig ud som et langsigtet og logisk investeringsvalg. Derfor ønsker kunderne et bedre og mere tilgængeligt produkt.

Dacia har startet fra en enkelt model med Logan og nået et komplet produktsortiment i dag og har transformeret bilen i 15 år. Sandero har formået at blive Europas bedst sælgende detailmodel siden 2017.

I løbet af 15 år har Dacia-mærket befæstet sin position i bilindustrien og skabt en følelse af tilhørighed og bliver et foretrukket mærke. Mens Dacia opretholder sin kundeorienterede tilgang som sædvanlig, får den en ny dimension med 2 nye modeller, der er blevet moderniseret.

Moderne og dynamiske linjer

Med sine karakteristiske linjer og designdetaljer gør New Sandero sig klar til at komme på vej med sit design, der understreger en stærkere karakter og soliditet. Bilen har et glattere udseende med sin buede forrude og lave tag sammenlignet med den forrige generation. På trods af den øgede frihøjde giver New Sandero et lavere indtryk takket være dens bredere riller og hjulstruktur.

Den nye Sandero Stepway skiller sig ud som den alsidige model af Dacia-produktsortimentet. Den nye Sandero Stepway adskiller sig fra den nye Sandero med sit design, der understreger SUV-DNA og fremkalder eventyr. Den mere markante hætte, den skrå struktur over det krom Stepway logo tågelygter under gitteret gør modellen synlig.

Silhuetten af ​​den helt nydesignede New Logan er mere dynamisk og flydende og er lidt længere end den forrige generation. Bilens dynamiske linje; Den flydende taglinie og de indsnævrede sidevinduer bidrager. Detaljer som de Y-formede forlygter, hjul, der matcher karrosseriets konturer og et mere elegant designet dørhåndtag ligner New Sandero.

Helt ny lyssignatur i Y-form

Y-formede forlygter og baglygter udgør Dacias nye lyssignatur. Denne signatur, der giver tredje generation en stærkere identitet, får modellerne til at se bredere ud.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar