İmamoğlu giver 88 kvindelige maskinister badges

İmamoğlu leverede badges til 88 kvindelige maskinister
İmamoğlu leverede badges til 88 kvindelige maskinister

İBB-præsident Ekrem İmamoğlu, blandt 7 tusind 500 ansøgninger, gennemførte med succes forskellige processer og gav badges til 88 kvindelige maskinister, der blev ført til Metro Istanbul.


İmamoğlu understregede Istanbul-konventionen, der er opkaldt efter byen, ved en ceremoni relateret til kvinder, ”Jeg vil gerne gentage, hvor værdifuld denne aftale er i nærværelse af vores kvindelige medarbejdere. Mens vi taler om vold mod kvinder i samfundet, mens vi oplever mange eksempler på, at kvinder ikke er, hvor de fortjener, vil vi også vise samfundet denne opfattelse og råbe ud og meddele, hvad vi faktisk fortjener. Jeg vil gerne påstå i nærværelse af kvinder, at vi endnu en gang støtter Istanbulkonventionen, som er en juridisk og juridisk garanti for kvinder ”.

Istanbul Metropolitan Kommune (IMM) Borgmester Ekrem İmamoğlu sagde, “Metro A.Ş. Kvindelige chauffører deltog i Badge-ceremonien. İmamoğlu blev ledsaget af et fuldt personale fra IMM's øverste ledelse ved ceremonien, der blev afholdt i Generaldirektoratet for Metro A.Ş. i Esenler. Ceremonien, der var organiseret i overensstemmelse med reglerne for social afstand, startede med et øjebliks stilhed og læsning af den tyrkiske nationalsang. Efter demonstrationen af ​​den salgsfremmende video, der var forberedt til ceremonien, begyndte talerne. Den første tale ved ceremonien blev holdt af Medya İstanbul A.Ş. General Manager Özgür Soy gjorde.

"VORES INDSATS ER EN SÆRLIG INDSATS FOR AT BLIVE ET SAMTIDIGT SAMFUND"

Tale efter Soy understregede İmamoğlu, at en institution, hvor kvindelige ansatte er koncentreret, vil være i en moderne og respekteret position. At sige, ”Denne indsats er ikke et forsøg på at passe ind i definitionen af ​​lige muligheder for kvinder og mænd,” sagde Imamoğlu, “Denne indsats er en særlig indsats for dannelsen af ​​et moderne samfund og for omdannelse af fremtidige generationer til et mere kvalificeret samfund. I dag har denne badge-ceremoni gjort mig stolt. Vi er opmærksomme på, hvordan kvinder i erhvervslivet kan skabe fred i et samfund. Et samfund, hvor både mænd og kvinder producerer og tjener indkomst i en børnehave; så får han sin økonomiske frihed ”.

"I DINE ØJNE KAN JEG SE, AT 'JEG HAR HJÆLPT'"

Sammenligner tallene før og efter hans udnævnelse sagde İmamoğlu:

“August 2019; For nøjagtigt et år siden var kun 66 ud af 4 lokomotivførere kvinder. En mere slående figur; Kun 684 af 11 samlede lokomotivførere var kvinder. Med vores 88 chauffører, der med succes afsluttede deres træning i dag, steg det samlede antal til 772, og antallet af kvindelige chauffører steg til 99 ad gangen. Med andre ord, med denne beskæftigelse i 2020 blev beskæftigelse for 93 mennesker, hvoraf 101 kvinder var, kun skabt i Metro Istanbul. Dette er faktisk en enorm personlig opmærksomhed. Ellers kan du ikke styre sådanne processer. Det skal også understreges, at når jeg ser ind i øjnene på alle vores kvindelige chauffører her, kan jeg se selvtilliden i deres øjne, følelsen af ​​'jeg er lykkedes' i processen. ”

“ENESTE RIDER; DEM SELV"

Iİmamoğlu sagde, at de er den "eneste gunst" for de kvinder, der har ret til at få et badge, "Torpedoer; deres besparelser er deres egne bedrifter, de er de mennesker, der arbejder for dem, uddanner dem, deres mødre og fædre. Så det er halal for dig. Dette er din succes, klapp dig selv. "De ved bedst, at ingen har brug for deres visitkort." Understreger, at rekrutteringsprocessen er fuldstændig gennemsigtig, sagde İmamoğlu, “De vandt med deres egen indsats. Nu vil de fortsætte med at tjene deres brødpenge og levebrød. De vil tilføje en moral, motivation og styrke til de mennesker, der vil slutte sig til os i næste runde. Derfor vil jeg gerne takke alle mine medrejsende, der styrede denne proces på en fuldstændig gennemsigtig måde i denne henseende. "Godt for dit arbejde."

"TRANSPORTPROCESSEN KAN IKKE DEFINERES MED EN ENKEL INSTRUKTION"

Idet han henviste til de vanskeligheder, der blev oplevet på grund af Kovid-19-processen, sagde İmamoğlu, ”Vores sundhedsforanstaltninger ligger foran alt. Især transport er et af de sværeste områder i denne henseende. Der er truffet foranstaltninger eller foranstaltninger, der skal træffes. Disse foranstaltninger kan også løses med det maksimale niveau for konsensus, hvor de mennesker, der styrer denne proces, ligger ved bordet. Med andre ord kan denne proces ikke defineres med en enkelt instruktion. Hver by har sine egne følsomme situationer. Hvert køretøj har sine egne unikke situationer. I den forstand håber jeg på det møde, vi holder med guvernørskabet i dag, tror jeg, at vi sammen vil løse mere specifikke tiltag og processer, der er unikke for Istanbul ”.

"Vi har brug for nye kvinder og mandlige chauffører"

İmamoğlu understregede, at de arbejder hengivent for at realisere de stoppede og planlagte metroinvesteringer og brugte følgende udsagn:

”Mahmutbey Mecidyeköy Line, som vi tager i brug især den 29. oktober, forhåbentlig sammen med vores republikksdag. Vi lægger stor vægt på denne linje, som vil betjene næsten 400 tusind passagerer om dagen. Jeg tror også, det vil yde et seriøst bidrag til Istanbul-trafikken. For i slutningen af ​​dette år er vi i en intens indsats for at træne Eminönü-Alibeyköy og bringe Istanbul sammen med de linjer, der er under opførelse sammen med de nye metrolinjer, som vi åbner i 2021, både hvad angår produktionskvalitet, procesplanlægning og finansiering. . Jeg vil meddele dette til befolkningen i Istanbul. Vi har brug for nye mandlige eller kvindelige chauffører. Herfra anbefaler vi, at Istanbul-beboere gør forberedelser. Lad dem fortsætte med at følge os. "

"HVOR MEGET STOLT ER DU MED DIG SELV"

Idet der henvises til Istanbul-konventionen, der er opkaldt efter byen, under en ceremoni om kvinder, delte İmamoğlu følgende meddelelser:

”Jeg vil gerne gentage i nærværelse af vores kvindelige medarbejdere, hvor værdifuld denne kontrakt, der understreger forebyggelse af enhver form for forskelsbehandling af kvinder, faktisk er. Det er meget vigtigere og mere værdifuldt at have hans navn nævnt med Istanbul. Mens vi taler om vold mod kvinder i samfundet, mens vi oplever mange eksempler på, at kvinder ikke er, hvor de fortjener, vil vi også vise samfundet denne opfattelse og råbe ud og meddele, hvad vi faktisk fortjener. Jeg vil gerne påstå i nærværelse af kvinder, at vi endnu en gang støtter Istanbulkonventionen, som er en juridisk og juridisk garanti for kvinder. Jeg er glad for at lykønske vores 88 kvindelige chauffører, der modtager deres badge. Jeg ønsker jer al succes med dine sikre hænder, med din samvittighedsfulde ånd, din beslutsomme holdning og min tro på, at du vil give det bedste eksempel på forståelsen af ​​ret og lov. Du kan ikke være så stolt af dig selv for dette stolte billede, du har givet dine familier. "

Blandt 7 ansøgninger gennemførte İmamoğlu succesfuldt forskellige processer og tildelte 500 kvindelige maskinister, der blev erhvervet af Metro Istanbul, deres badges. İmamoğlu, der symbolsk gav de første 88 kvindelige chauffører deres badges, tog fotografier i alfabetisk rækkefølge med 6 nye maskinister. Imamoglu og den ledsagende delegation hilste på toget, der blev brugt af den kvindelige mekaniker, efter at det kollektive billede blev taget.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar