Influenza og coronavirus sygdomme vil være meget blandede

Influenza og coronavirus sygdomme vil være meget blandede
Influenza og coronavirus sygdomme vil være meget blandede

På grund af den sæsonbestemte overgang med coronavirus, der steg med september-hændelsen i Tyrkiet, forventes det at øge influenza- og forkølelsesbegivenheden. Dicle University Infektionssygdomme og klinisk mikrobiologisk afdeling Lektor og Covid-19 Heavy Care-koordinator Prof. Dr. Recep Tekin sagde, at Covid-19, influenza og forkølelse er infektioner forårsaget af 3 forskellige vira, og især influenza og Covid-19 kan blandes. Tekin gjorde opmærksom på begyndelsen af ​​influenzasæsonen, især i september og oktober, og sagde: ”Når vi ser på de grundlæggende forskelle mellem de to, er de faktisk meget tætte sygdomme. "Feber, hoste, udbredt kropssmerter, svaghed og hovedpine er symptomer, der begge kan være begge, men det vigtigste træk, der adskiller Covid-19 fra influenza, er vejrtrækningsproblemet."

'VORES PATIENTER BLANDES MEGET I DENNE PROCESS'


Understreger, at influenza for det meste tager de øvre åndedrætsveje, og Covid-19 falder mere i lungerne. Dr. Tekin fortsatte sine ord som følger:

”På grund af dette kan det forårsage åndenød, hoste og åndedrætssmerter. Det er meget vanskeligt at skelne mellem to af disse symptomer baseret på kliniske eller tegn. Vi har dog brug for laboratorieundersøgelser for at differentiere dette. Hvad vi skal være opmærksomme på i denne henseende er faktisk smerter ved vejrtrækning. Hvis en person har feber, svaghed, træthed, en mild hoste, kan der være influenza, Covid-19, men hvis åndenød eller træt vejrtrækning begynder, skal vi bestemt undersøge ham med hensyn til Covid-19. Til dette er vi nødt til at udføre de nødvendige tests og bestemme vores behandling i overensstemmelse hermed. Selvfølgelig vil vores patienter være meget forvirrede fra nu af under denne proces. Den største forskel her er, at de især skal være opmærksomme på symptomerne på vejrtrækningssmerter. Ikke alle svagheder skal være Covid-19. Hvis du har sådanne klager, og der er et åndedrætsproblem, bliver vi nødt til at teste for Covid-19. Den eneste regel, at vi kan skelne, er testning. "

'MASK, MELLEMLIG OG HYGIENE'

At minde om, at der var en stigning i antallet af begivenheder efter normaliseringsprocessen, sagde Prof. Dr. Tekin sagde følgende:

”Nogle advarsler skal fremsættes igen. Især med hensyn til masker, afstand og hygiejne er det nødvendigt at forhindre spredning af virus og sygdom ved at vise den nødvendige følsomhed og overholdelse af vores folk. Et andet værdifuldt punkt er selvfølgelig isolation. Som det er kendt, skal personer, der har haft sygdommen, er positive eller har kontakt, være i karantæne i 14 dage i deres boliger. Desværre kan vores patienter, som er positive og har brug for at blive hjemme, gå ud og gå på markeder og caféer. Dette har værdifulde sanktioner, men vi ønsker dette, især fra vores patienter; dette udgør et vigtigt problem for folkesundheden. Vær opmærksom på isoleringen i boligen. Lad os på den anden side tage vores maske på. Ikke kun masken, men lad os også bevare vores kløft og hygiejne, især efter at have rørt overfladen, vaske vores hænder og derefter fortsætte vores normale daglige liv. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer