Ordus 'Guest Room' øgede interessen for Çambaşı Plateau

Ordus 'Guest Room' øgede interessen for Çambaşı Plateau
Ordus 'Guest Room' øgede interessen for Çambaşı Plateau

Ordu Metropolitan borgmester Dr. Tiltrækningen af ​​Çambaşı Plateau, et af de vigtigste turistområder i Ordu, som blev defineret som "gæsteværelse" af Mehmet Hilmi Güler, blev øget.


Facadeforbedringsarbejdet anvendt i 62 bygninger i midten af ​​plateauet ændrede plateauets overflade og øgede interessen for platået. Højlandshandlere og borgere, der påpegede, at de udførte arbejder giver dynamik i turismen, præsident Dr. Mehmet Hilmi takkede Güler og hans team.

"VI LEVEREDE ET UDSEENDE, SOM FØJER SKØNHED TIL YAYLANS SKØNHED"

Borgmester Dr. erklærede, at Çambaşı Plateau er et ekstremt vigtigt turistmål for regionen. Mehmet Hilmi Guler, "Vi leverer 72 100 tusind hektar jord med Obama og Tyrkiets største højlandsplateau i Çambaşı 62, en af ​​bygningens udvendige skønhed, der tilføjer et syn på at forbedre forårets skønhed. Vi fortsætter vores krav inden for turisme. Af denne grund ændrede vi ansigtet på vores Çambaşı-plateau, som er et af de første steder, turister vil besøge, når de kommer til Ordu. Vores håndværkere og borgere, der gik på besøg, er meget tilfredse med det udførte arbejde. Vi lukkede køretøjets indgang i højlandscentret, som har et mere ordnet udseende. Således kan vores besøgende nemt rejse og shoppe. Vi vil bestræbe os på at bringe skønheden i vores by ud og bidrage til dens forfremmelse ”.

"VORES VÅR VAR MEGET SMUK"

Inden for rammerne af projektet, der blev levendegjort i samarbejde med Ordu Metropolitan Municipality og DOKA (Eastern Black Sea Development Agency), blev der udført et arbejde i overensstemmelse med plateauets lokale identitet. Borgerne udtrykte deres tilfredshed med det udførte arbejde og sagde: ”Det nye image, der opstår, glæder os alle. Indkommende turister kan også lide det. Folk havde svært ved at bevæge sig og handle komfortabelt i plateauet, da det tidligere var åbent for køretøjets indgang. Med det udførte arbejde er den indgående og udgående også steget. Der er en alvorlig intensitet især i weekenden. Vi takker vores præsident meget. Vores plateau har været meget rart, Gud velsigne alle, der arbejdede, ”sagde han.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar