Værger vil blive rekrutteret i 15 provinser gennem İŞKUR

Værger vil blive rekrutteret i 15 provinser gennem İŞKUR
Værger vil blive rekrutteret i 15 provinser gennem İŞKUR

Tyrkiets Erhvervsråd udføres af viceværtindtaget i nogle specielle sektioner for de forskellige institutioner i provinsen. I henhold til de offentliggjorte meddelelser er det nødvendigt at være mindst en grunduddannelse for at ansøge om vagtrekrutteringsmeddelelser for at blive ansat i en privat afdeling og i forskellige provinser. Fra hvilke provinser vil vagtskøbene ske? Her er detaljerne ...

I hvilke provinser rekrutteres værger?


Kandidater, der vil ansøge om de meddelelser, der er offentliggjort af İŞKUR; Han skal opholde sig i provinserne Izmir, Konya, Gaziantep, Düzce, Istanbul, Bursa, Edirne, Bolu, Eskişehir, Amasya, Muş, Uşak, Şanlıurfa, Izmir, Elazığ, Adana, Mersin, Manisa, Balıkesir, Kayseri, Sakarya.

vagt Krav til anvendelse Hvad?

De generelle ansøgningsbetingelser for rekruttering af værger i 15 provinser gennem İŞKUR er som følger:

  • Har gennemført en alder af 18 år
  • At være borger i Republikken Tyrkiet
  • Afslutning af militærtjeneste for mandlige kandidater
  • Mangel på strafferegistre og retsmedicinske arkiver
  • Velegnet til skiftarbejde
  • Ikke har noget ubehag, der forhindrer det i at arbejde
  • At være mindst en grundskoleexamen (kan variere alt efter meddelelserne)

Hvordan laves Guard Procurement ansøgninger?

Der er to muligheder for at ansøge om meddelelser om vagtrekruttering offentliggjort af İŞKUR. Først og fremmest kan ansøgningen indgives personligt ved at gå til de nærmeste İŞKUR-generaldirektorater, eller online-ansøgning kan foretages via internettet.

At ansøge om rekruttering af vagter i 15 provinser offentliggjort i İŞKUR KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar