Istanbul Air Force Museum

Istanbul Air Force Museum
Istanbul Air Force Museum

Istanbul Air Force Museum ligger ved siden af ​​den militære lufthavn i Yeşilköy og udstiller tyrkiske luftvåbenfly.


Ved afslutningen af ​​Første Verdenskrig førte det faktum, at flyet, der tilhørte forskellige nationer, hvoraf den ældste tilhørte 1912, og tilstedeværelsen af ​​et, to og tre af hver type fly lavet af tyskerne under første verdenskrig i hangarerne, luftfartsinspektionens beslutning om at oprette et luftmuseum. . Beslaglæggelsen af ​​plyndringsfly taget til fange fra fjenden er også begyndt at blive beslaglagt til det samme formål. Imidlertid blev disse fly, der blev indsamlet til museet, antaget at blive taget til Kartal Maltepe for ikke at blive beskadiget under uafhængighedskrigen, men nogle af flyene blev beskadiget under transporten. Disse skader og flystyrtet under uafhængighedskrigen forsinkede ideen om at oprette et luftmuseum.

I 1960 blev øverstbefalende for dengang luftvåben, Hv.Org. Irfan Tansel i Tyrkiet med direktivet kom ideen om at oprette luftmuseum på den dagsorden, der blev offentliggjort i 1963, og til dette formål er der blevet bedt om en beskyttelsesordre og hver fra luftvåbenfly, der anvendes i andre fagforeninger. Som et resultat af det arbejde, der blev udført i 1966 Air Museum Organization, blev det dannet og den 15. maj 1971 i Izmir Cumaovası åbnede Tyrkiets første luftmuseum i den civile lufthavn.

Izmir Cumaovası mellem årene 1971-1978, Tyrkiets første luftmuseum, der opererer i den civile lufthavn, er blevet dannet med placeringen af ​​hensigtsmæssighed, fordi besøgende nægtede at trække tilgængeligheden tilbage, og hvis første luftenheder findes at være et mere passende sted for museet på grund af dets etableringssted Yesilköy museum for transport. Opførelsen af ​​museumsbygningen startede i 1977 og blev åbnet for besøgende den 16. oktober 1985.

Af grundene forklaret ovenfor startede opførelsen af ​​den nye Air Museum-bygning i 1977 og blev afsluttet i 1983. Museets indvendige arkitektur og udsmykning, der er bygget på et samlet areal på 2.365 m², inklusive 12.000 m² indendørs og 65.000 m² udendørs udstillingsarealer, under forståelse af moderne museer, blev udført af Istanbuls provinsdirektorat for kultur, undersøgelse og monumenter og af teknisk personale og eksperter fra Mimar Sinan University. og den 16. oktober 1985 af luftvåbenkommandør general Halil SÖZER.

Forskellige fly og helikoptere, der anvendes af det tyrkiske luftvåben i flyets hangar og åbne område; Souvenirer tilhørende mennesker identificeret med luftfart i Hall of Memories; Forskellige motorer til propel- og jetfly i motorsektionen; Våben, der blev brugt i luftfartshistorien i hallen, og i dag information om udviklingen af ​​forskellige våben og brugt min akroterion Tyrkiet, Beklædningsimitation af Hall of the Ottoman Aviator outfit indtil i dag, tilbydes flyverne til brug for besøgende.

Inden for museet er der et bibliotek (for forskere på orlov), en konference (biograf) hal, et cafeteria og en gavebutik.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar