Besøg fra BAKKA til Ankara Logistics Base

Besøg fra BAKKA til Ankara Logistics Base
Besøg fra BAKKA til Ankara Logistics Base

Forskningsundersøgelser fra Western Black Sea Development Agency om investerings- og udviklingsbevægelser i regionen fortsætter. I denne sammenhæng undersøges forskellige potentielle investeringsproblemer i regionen detaljeret.


Mere end 81 interview til ansigt til ansigt og online er blevet gennemført af BAKKA i juli i de værker, der blev iværksat i juli for nødvendigheden af ​​at etablere et logistikcenter i regionen i tråd med Filyos Valley-projektet, som forventes at lede den økonomiske udvikling af TR40 Western Black Sea-regionen bestående af provinserne Zonguldak, Bartın og Karabük i den nærmeste fremtid. og en teknisk tur blev organiseret.

I denne retning blev der foretaget et teknisk besøg på Ankara Logistics Base af BAKKA den 14. september 2020 for undersøgelse på stedet af eksempler på god praksis og erfaringsudveksling inden for rammerne af undersøgelsen om Logistics Center Research and Pre-Feasibility Report. Under besøget, som også blev ledsaget af Zonguldak TSO, blev oplysninger om ledelsesstruktur, drift og kapacitet i Ankara Logistics Base indhentet fra myndighederne, og der blev bemærket udtalelser og forslag til det logistikcenter, der var planlagt til at blive etableret i vores region. Der blev foretaget evalueringer for den fremtidige fremskrivning af sektoren.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar