Kapital klar til handling

Kapital klar til handling
Kapital klar til handling

Ankara Metropolitan Municipality har afsluttet sine forberedelser til den "europæiske mobilitetsuge", der afholdes hvert år mellem den 16. og 22. september, som tilskynder byer og kommuner til at tage og støtte bæredygtige transportforanstaltninger. Ugens åbningsmøde, hvor begivenhederne vil blive afholdt online på grund af pandemien, afholdes onsdag den 16. september af Ankara Metropolitan kommunes borgmester Mansur Yavaş.


Ankara Metropolitan Municipality vil arrangere en række begivenheder, der varer 16 dage i den "europæiske mobilitetsuge", der afholdes mellem 22. og 7. september.

Begivenhederne, hvor workshops, træning, interviews og seminarer vil blive afholdt online på grund af pandemien, starter onsdag den 16. september med en pressemeddelelse fra Ankara Metropolitan kommunes borgmester Mansur Yavaş, der angiver ugens formål og omfang.

HOVEDSTADER GÅR TIL AT ARBEJDE MED Cykel

Temaet for dette års europæiske mobilitetsuge, hvor to tusind 48 byer fra 30 lande deltager, vil være "Zero Emission Mobility for All". "Bæredygtig bymobilitetsværksted", "Sikker cykeltræning", "Fordele ved cykling i transport" og "Sunde trin og pedalkonversation" vil blive afholdt for at henlede opmærksomheden på nulemissioner og brugen af ​​cykler i byen i løbet af ugen.

Frivillige cyklister fra hovedstaden cykler også til deres arbejdspladser mandag den 21. september med begivenheden "Jeg går på arbejde med cykel - cykel til arbejde". Billederne og de korte videoer, de tager på vejen, sendes til hashtags "# isebicyclelegidiyorum- # biketowork". Billederne af borgerne i hovedstaden vil blive offentliggjort på Metropolitan Kommunes hjemmesider, konti på sociale medier og byskærme.

Ugens program er som følger:

  • 16. september onsdag "Pressemeddelelse fra Ankara Metropolitan Kommune Mansur Yavaş"
  • 17. september torsdag "Bæredygtig bymobilitetsworkshop"
  • 18. september fredag ​​"Sunde trin og pedaler snakker"
  • 19. september lørdag "Sikker cykelturstræning"
  • 20. september søndag "Fordele ved cykling i transport"
  • Mandag 21. september "Jeg går på arbejde på cykel - cykel til arbejde-begivenhed"


chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar