Keltepe Ski Center leverer Four Seasons-service

Keltepe Ski Center leverer Four Seasons-service
Keltepe Ski Center leverer Four Seasons-service

Karabük-guvernør Fuat Gürel undersøgte de planlagte investeringsaktiviteter for at diversificere skiturisme og levere tjenester til alle årstider i Karabük Keltepe Ski Center og foretog evalueringer med den ledsagende delegation.


Guvernør Fuat Gürel ledsaget af formanden for den provinsielle generalforsamling Hasan Yıldırım, den provinsielle specialadministrations generalsekretær Mehmet Uzun, provins- og ungdoms- og sportsdirektør Coşkun Güven, skovbrugschef Aydın Kırımlı, KBÜ Forest Faculty Vice Dean Assoc. Dr. Med deltagelse af Ufuk Coşgun, BAKKA Karabük-koordinator Sakin Eren og Special Provincial Administration Engineers vil Keltepe-regionens alternative turismepotentiale blive afsløret, og bungalowhuse, sportsfaciliteter, campingområder, trekking er planlagt til at blive bygget for at gøre Keltepe Ski Center til en ny attraktion i naturturisme såvel som skiturisme. De udvekslede ideer ved at lave undersøgelser i områder, hvor cykelstier og sociale faciliteter er planlagt til at blive bygget.

Derudover modtog guvernør Gürel, der også inspicerede asfaltarbejder, landskabspleje og parkeringspladser på vej til Ski Center af den særlige provinsadministration, oplysninger om værkerne fra Mehmet Uzun, generalsekretæren for den særlige provinsadministration.

Guvernør Fuat Gürel, der gav instruktionen til at gennemføre de nødvendige projekteringsundersøgelser vedrørende de planlagte investeringer efter undersøgelserne, sagde: ”Når disse planlagte projekter realiseres, bliver vores Keltepe-region og skicenter et nyt attraktionscenter inden for ski- og naturturisme i vores land og vores region. Vores største problem her var manglen på indkvartering. Jeg håber, at når vi fjerner denne mangel, vil vores Keltepe og Ski Center fungere i fire sæsoner.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar