EGİAD Klar til at gøre sin del

EGİAD Klar til at gøre sin del
EGİAD Klar til at gøre sin del

EGİAD Aegean Young Business People Association, præsident Mustafa Aslan og den ledsagende delegation besøgte İzmir guvernør Yavuz Selim Köşger og gav oplysninger om institutionens aktiviteter. Aslan, der formidlede de aktiviteter, de udførte under Covid-processen til guvernør Köşger, formidlede, hvad han kunne gøre for İzmir under pandemiprocessen med sin præsentationsfil, og bemærkede, at de altid var klar til opgaven.


EGİAD Under ledelse af sin præsident Mustafa Aslan EGİAD delegationen besøgte İzmir guvernør Yavuz Selim Köşger og ønskede succes. Foruden Aslan, næstformand Alp Avni Yelkenbiçer, bestyrelsesmedlemmer Serhat Büyükhelvacıgil, Fatih Mehmet Sancak, Cem Demirci og generalsekretær Prof. Dr. Fatih Dalkilic deltog.

Vi handler med ngo-bevidsthed, vi holder af menneskers sundhed

Til guvernør Köşger EGİAD En kort informativ præsentation om periodens aktiviteter blev afholdt. Guvernør Köşger, der også spurgte delegationen om aktiviteterne EGİAD Han modtog også oplysninger om medlemmernes kommercielle aktiviteter og hvad erhvervslivet gjorde under pandemiprocessen. Om, at de handler med ngo'ens ansvar, præsident Mustafa Aslan, og formidler den støtte, der kan gives skriftligt som forslag,EGİAD Ş., Vi står til tjeneste for befolkningen i İzmir ved at repræsentere erhvervslivet i ethvert emne, der falder over os. Det er vores største indsats for at yde tilstrækkelig støtte i denne kamp som tyrkiske virksomheder, ngo'er og alle interessenter. Det er første gang, vi står over for en sådan situation. Alle, der opfylder deres individuelle, familie- og jobansvar, bør se på, hvordan de kan støtte processen, begyndende med deres umiddelbare omgivelser inden for rammerne af deres muligheder, og tvinge de institutioner, de arbejder med, med hensyn til at udvide flere hænder. I den første fase organiserede erhvervslivet sine aktiviteter efter den nye orden. Kontorområder blev renset, hygiejniske forhold blev oprettet, kontorarbejdere blev hovedsageligt sendt til deres hjem, feltarbejdere blev minimeret, og fjernbetjeningsforhold blev leveret. Denne indsats er blevet annonceret en hel del. Vores aktiviteter fortsatte online i fuld fart. I denne proces har vi været i stand til at yde forskellige understøttelser gennem myndighederne. På dette tidspunkt kom sund fornuft og hurtig beslutningstagning frem i form af ledelsesmæssige færdigheder. Med bevidstheden om at tage vigtige skridt ud over begrebet Corporate Social Responsibility er vi opmærksomme på, at alle skal forberede deres arbejde og operation for at bekæmpe epidemien. ”Værdien af ​​menneskeliv kræver dette,” sagde han.

På den anden side understregede İzmir guvernør Yavuz Selim Köşger vigtigheden af ​​at afholde konsultationer for at forbedre den socioøkonomiske udvikling og bæredygtige udvikling i provinsen og lyttede til de informationer, der blev overført nøje. Guvernør Köşger erklærede også, at han altid står bag de projekter, der vil bane vejen for provinsen og forbedre Izmir, og at hans støtte vil fortsætte.



chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar