20 kilometer beskyttelsesliste, der skal bygges på veje over Kocaeli

20 kilometer beskyttelsesliste, der skal bygges på veje over Kocaeli
20 kilometer beskyttelsesliste, der skal bygges på veje over Kocaeli

Til fremstilling af nye gelænder på vejene i Kocaeli og til reparation af beskadigede gelændre blev der i hele Kocaeli City-udbud af 5 stadier af beskadigede gelænder på forskellige veje-demontering og Guardrail Construction Works.

20 KILOMETER AUTO HANDRACK VÆRES


Kocaeli Metropolitan Municipality, der lægger vægt på vejkomfort i transport, lægger også vægt på trafiksikkerhed. Til reparation af beskadigede gelændere på vejene i hele byen og til fremstilling af nye gelændre blev udbuddet afholdt af Metropolitan Municipality tirsdag den 25. august for demontering af beskadigede motorvejsskinner og opførelse af beskyttelsesliste i fem etaper i Kocaeli-byen. Inden for arbejdets omfang vil der blive fremstillet 5 kilometer nyt gelænder.

REPARATION UDFØRES I 6 KM

Inden for rammerne af det byggearbejde, der skal udføres, vil der blive fremstillet 20 kilometer nyt gelænder. Ud over de nye produktioner repareres også de beskadigede 6-kilometer-gelændere på vejene i Kocaeli. Med det arbejde, der skal udføres, får vejene et mere ordentligt udseende og vil være bedre med hensyn til trafiksikkerhed.

3 VIRKSOMHEDER ER TILBUDT I TILBUDET

Tre virksomheder afgav bud på udbuddet for demontering af beskadigede gelændre på forskellige veje og opførelsen af ​​beskyttelseslederen i 5 etaper i Kocaeli City-wide, der blev afholdt i Kocaeli Metropolitan Municipality Main Service Building. Mens det højeste bud kom fra Antakya Galvaniz LTD med 3 millioner 948 tusind TL, kom det laveste bud fra Çepaş Galvaniz Demirçelik İnşaat med 3 millioner 769 tusind TL.

VIRKSOMHEDER OG TILBUD

  1. Çepaş Galvaniz 3 millioner 769 tusind TL
  2. Mina Galvaniz 3 millioner 791 tusind TL
  3. Antakya Galvaniserede 3 millioner 948 tusind TL

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar