Corona-arrangement for arbejdstid i Ankara!

Corona-arrangement for arbejdstid i Ankara!
Corona-arrangement for arbejdstid i Ankara!

Governorship of Ankara foretog nogle ændringer i arbejdstiden for institutionerne under Governorship for at minimere spredningen af ​​coronavirusepidemien. Med ændringerne havde det til formål at reducere densiteten og overførselshastigheden af ​​epidemien inden for rammerne af det kontrollerede sociale liv.


Med præsidentcirkulæret, der blev offentliggjort den 19. august, som indeholder yderligere foranstaltninger for offentlige ansatte for at minimere spredningen af ​​Covid-26-epidemien, kan princippet om, at fleksible arbejdsmetoder såsom fjernarbejde og rotationsarbejde anvendes på ansatte i offentlige institutioner og organisationer uanset deres beskæftigelsestype.

I denne sammenhæng blev der foretaget nogle ændringer i arbejdstiden for institutioner tilknyttet guvernørskabet. Med forandringen havde det til formål at reducere befolkningstætheden inden for rammerne af Controlled Social Life og dermed kontrollere overførselshastigheden for epidemien.

Institutionernes arbejdstid i forbindelse med den trufne beslutning Den anvendes på fire forskellige måder: 08.00-17.00, 08.30-17.30, 09.00-18.00, 10.00-19.00. Institutionerne og arbejdstiden, hvor arbejdstiden ændres, er som følger:chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar