Road Cycling Championship begynder i Sakarya, Tyrkiet den 22. september

Road Cycling Championship begynder i Sakarya, Tyrkiet den 22. september
Road Cycling Championship begynder i Sakarya, Tyrkiet den 22. september

Sunflower Valley Cykel arrangeret af TBF er vært for Tyrkiet Cycling Road Championships begynder tirsdag den 22. september. I erklæringen fra Metropolitan blev det anført, at alle forberedelser til mesterskabet var afsluttet.


Tyrkiet arrangeret af Federation of Cycling Road Cycling Championship begynder i Tyrkiet tirsdag den 22. september Sakarya. Mange atleter fra mere end 2 klubber vil konkurrere i 20-dages mesterskabet i Sunflower Bicycle Valley. Hvert hold vil være i stand til at starte med 23 personer inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger i løbet, der afholdes i kategorierne unge mænd, mænd under 6 og ældre mænd. I en erklæring fra kommunen, "TBF datoer mellem 22. og 23. september, arrangeret af Cycling Road Championships vil være vært for Tyrkiet er klar til mesterskabet Sunflower Valley Bike blev udtrykt. Alle cykelelskere blev inviteret til de løb, der vil være vidne til stor spænding.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar