Suna Kıraç blev sendt på hendes sidste rejse

Suna Kıraç blev sendt på hendes sidste rejse
Suna Kıraç blev sendt på hendes sidste rejse

Suna Kıraç, tidligere vicepræsident for Koç Holding, blev sendt ud på sin sidste rejse. İBBs præsident Ekrem İmamoğlu, der deltog i begravelsen, udtrykte sine følelser: ”En meget dyrebar dame, der har sat et stort spor i forretningsverdenen, men også bidrager til udviklingen af ​​dette land og denne by, uddannelse, kultur, kunst; En dame, der fremsatte måske et eksemplarisk offer på alle områder. Vi vil altid huske det med respekt og taknemmelighed ”.


Suna Kıraç, datter af den afdøde forretningsmand Vehbi Koç og tidligere vicepræsident for Koç Holding, blev sendt ud på sin sidste rejse. Begravelsesbønnen for Kıraç ved Marmara University Theology Faculty Applied Mosque i Altunizade samlede mange mennesker fra verden af ​​politik, forretning, sport og kunst. Istanbul Metropolitan Kommune (IMM) borgmester Ekrem İmamoğlu, der deltog i begravelsen, sagde til pressemedlemmerne ved indgangen til moskeen: ”Tak. Virkelig er hun en meget dyrebar dame, der har sat et stort spor i forretningsverdenen og især bidrager til udviklingen af ​​dette land og denne by, uddannelse, kultur, kunst; en dame, der fremsatte måske et eksemplarisk offer på alle områder. Vi vil altid huske med respekt og taknemmelighed. Jeg ønsker barmhjertighed. Må stedet være paradis ”.

Kıraç, der har kæmpet med ALS siden 2000, døde i går. Kıraç blev begravet på Family Cemetery i Zincirlikuyu Cemetery.

Hvem er Suna Kıraç?

Suna Kıraç (fødselsdato 3. juni 1941, Ankara - dødsdato 15. september 2020, Istanbul), tyrkisk forretningsmand og næstformand for bestyrelsen for Koç Holding.

Hun dimitterede fra Arnavutköy American Girls 'College og derefter fra Boğaziçi University, Institut for Bank og Finans.

I 1999 blev Suna Kıraç tildelt et "æresmedlemskab" af London Business School for hendes fremragende ledelses- og ledelsesevner og hendes bidrag til Koç Holding, erhvervslivet og uddannelse af tyrkiske børn. Suna Kıraç, der har kæmpet for sygdommen ALS (Amyotrophic Lateral Sclerosis) i 9 år og kun kan kommunikere med sit miljø med øjnene, fortsætter med at investere i service til sit land med Pera Museum, som hun grundlagde med sin mand İnan Kıraç og Istanbul Research Institute, som de åbnede den 1. marts 2007. Suna Kıraç, som fortsætter sit arbejde med det formål at bringe et auditorium og kulturcenter i verdensklasse til Istanbul, har solgt mere end 2006 bøger, udgivet i 100.000, med alle indtægter doneret til TEGV og redigeret af Rıdvan Akar. blev en af ​​de bøger, der solgte den.

Suna Kıraç, der har kæmpet med amyotrofisk lateral sklerose (ALS) sygdom siden 2000, døde i Istanbul i en alder af 15 år den 2020. september 79.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar