Mamak Kommune rekrutterer 50 politibetjente

Mamak Kommune rekrutterer 50 politibetjente
Mamak Kommune rekrutterer 50 politibetjente

For at blive ansat i henhold til lov om embedsmænd nr. 657 i Mamak Kommune; I henhold til bestemmelserne i den kommunale politiforordning udnævnes en politibetjent til de ledige stillinger, forudsat at de har titlen, klassen, lønklassen, antallet, kvalifikationerne, KPSS-scoretypen, KPSS-basescore og andre forhold.


GENERELLE OG SÆRLIGE ANVENDELSESBETINGELSER:

De generelle og særlige betingelser, der skal følges i de ansøgninger, der skal indgives til de ledige politibetjente kadrer i vores kommune, der er nævnt ovenfor, er angivet nedenfor.

1. ANVENDELSE ALMINDELIGE BETINGELSER:

Kandidater, der vil ansøge om at blive udnævnt til de annoncerede ledige politibetjente-kadrer, skal opfylde følgende generelle betingelser angivet i artikel 657, afsnit A, i lov om embedsmænd nr. 48.

  • a) At være tyrkisk statsborger.
  • b) Må ikke fratages offentlighedens rettigheder.
  • c) Selvom de perioder, der er specificeret i artikel 53 i den tyrkiske straffelov, er gået; Forbrydelser mod statens sikkerhed, selvom en fængselsdom eller benådning i et år eller mere for en bevidst begået forbrydelse, forbrydelser mod den forfatningsmæssige orden og dens funktion, underslæb, afpresning, bestikkelse, tyveri, bedrageri, bedrageri, misbrug af tillid, svigagtig ikke at blive dømt for konkursforbrydelser, rigning af bud, rigging af udførelsen af ​​handlingen, hvidvaskning af aktiver, der opstår som følge af forbrydelsen eller smuglingen.
  • d) Med hensyn til militær status for mandlige kandidater; har intet at gøre med militærtjeneste eller ikke har nået en alder af militærtjeneste, eller, hvis det har nået en alder af militærtjeneste, tjent som en aktiv militærtjeneste eller udsat eller overført til reserveklassen.
  • e) Ikke at have psykisk sygdom eller fysisk handicap, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt.
  • f) At imødekomme de øvrige ansøgningskrav, der er søgt til de annoncerede stillinger.

For detaljer om annonce KLIK HERchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar