Offentlig transportmesseorganisation i Izmir

Offentlig transportmesseorganisation i Izmir
Offentlig transportmesseorganisation i Izmir

Izmir Metropolitan Municipality lavede særlige arrangementer for offentlig transport på grund af den 4. Izmir International Fair, der åbnes fredag ​​den 89. september. Nogle buslinjer, metro- og sporvognsture blev tilføjet om natten. I İZBAN, som drives af TCDD-Metropolitan partnerskab, blev der truffet foranstaltninger mod mulig natintensitet.


Izmir International Fair, som afholdes for 89. gang i år, vil kun være åben i fem dage på grund af pandemiske forhold. Med de intense foranstaltninger, der er truffet mod epidemien, lukkes messen, der åbner fredag ​​den 4. september, tirsdag den 8. september. Messen, der afholdes med temaet "Middelhavet", er vært for mange organisationer fra kultur og kunst til underholdning, fra økonomi til sociale begivenheder. Febermålinger foretages for besøgende ved indgangsporte; Maksimal overholdelse af regler for maske og social afstand sikres. Der kan maksimalt findes 40 tusind mennesker på samme tid i Kültürpark.

Der blev truffet forholdsregler for retfærdige besøgende at drage fordel af offentlig transport efter deres udgange om natten. ESHOT Generaldirektorat styrket linjerne, der afgår fra Konak Bahribaba Transfer Center og transfercentre, der er forbundet med Metro, Sporvogn og İZBAN med yderligere busforbindelser. I nogle linjer i forbindelse med jernbanesystemet er rejsetiden forlænget indtil 02.05. Motoriserede hold blev tildelt koordination på vigtige punkter omkring messen som Çankaya, Montreux, Lausanne og Basmane. Detaljerede oplysninger om køreplanen på alle linjer kan findes på ESHOTs websted.

Palæ og Karşıyaka Nat ture på sporvogne og metroen blev udvidet med en time indbyrdes. De sidste flyvninger på alle linjer afgår kl. 01.20.

I İZBAN, som drives af partnerskabet mellem İzmir Metropolitan Municipality og TCDD, er der arrangeret yderligere flyvninger til Aliağa og Tepeköy retninger. De sidste tog til Aliağa retning; Det starter fra Hilal kl. 01.27, fra Alsancak kl. 01.34 og fra Halkapınar kl. 01.45. De sidste tog til Tepeköy starter fra Halkapınar kl. 01.45, fra Alsancak kl. 01.53 og fra Hilal kl. 01.57. Der er yderligere flyvninger mellem Tepeköy og Selçuk kl. 00.45 og mellem Selçuk og Tepeköy kl. 00.15.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar