MEB annonceret! Kun førskole- og 21.klasse begynder uddannelse den 1. september

MEB annonceret! Kun førskole- og 21.klasse begynder uddannelse den 1. september
MEB annonceret! Kun førskole- og 21.klasse begynder uddannelse den 1. september

Ministeren for national uddannelse, Ziya Selçuk, afgav en skriftlig erklæring om ansigt til ansigt-uddannelse i skoler, der starter "progressiv og udvandet" mandag den 21. september 2020.


”Vi har set verden siden starten af ​​epidemien. Som I alle ved, træffer vi beslutninger i tråd med evalueringerne fra sundhedsministeriet og den videnskabelige komité og i lyset af videnskabelige data, og vi går på at gennemføre disse beslutninger på den mest korrekte måde.

Næsten alle europæiske lande begyndte ansigt til ansigt uddannelse i skoler, alle klasser og klasser. Vi er imidlertid for en mere kontrolleret og gradvis start i vores land.

I henhold til dette; På den startdato, vi har sat som 21. september, begynder vi kun ansigt til ansigt-uddannelse - med vores førskolebørn, der allerede er åbne, og med førsteårsstuderende, der har brug for en følelsesmæssig forbindelse med skolen. Vores førsteårsskoleelever vil være på vores skoler i 1 dag i tilpasningsugen og 2 dage om ugen i de følgende uger. I slutningen af ​​de tre uger, der starter den 21. september, vil vi revurdere processen for at starte uddannelse på andre niveauer og klasser.

Forældrenes samtykke er vigtig for os, når vi starter uddannelse ansigt til ansigt. Hvis vores forældre ønsker det, kan de undskylde for ikke at sende eleven ansigt til ansigt. I dette tilfælde vil vores studerende fortsætte fjernundervisning og betragtes ikke som fraværende.

I overensstemmelse med anbefalingerne fra sundhedsministeriet opdeles klassestørrelsen i grupper til ansigt til ansigt-uddannelse, og varigheden af ​​vores børn i skolen forkortes. Uddannelse fortsætter gennem fjernundervisning ud over ansigt til ansigt-træning. Således vil uddannelse fortsætte ved at bruge både ansigt til ansigt og fjernundervisning. Reduktionen i klassestørrelse afspejles ligeledes i skolebusser.

Vi tager alle mulige forholdsregler vedrørende renlighed og hygiejne i ansigt til ansigt-uddannelse under vejledning af vores sundhedsministerium og den videnskabelige komité. Førsteårsstuderende, der ikke har oplevet skolelivet før; Vi mødes med vores fortyndede klasseværelser, vores uddannelsesprogram, vores berøringsfrie spil, som de vil spille ved at respektere den sociale afstand, vores omhyggeligt studerede indhold af tilpasningsuge og naturligvis vores læreres indsats, der vil påtage sig denne proces.

Med hensyn til fjernundervisning har vi en meget intens og problemfri infrastruktur på EBA Television og den digitale EBA-platform. Vi prioriterer liveundervisning i fjernundervisning, og vi giver studerende og lærere mulighed for at gennemføre samtidige og interaktive lektioner i et digitalt miljø. Vi forberedte også spilbaseret digitalt indhold for at tilskynde vores studerende i 1. klasse til at elske fjernundervisning.

Lige nu er vores eneste mål at bringe vores børn sammen med deres skoler og byde vores børn velkommen, der begynder i skole den 21. september. Vi er klar til dette med vores lærere, skoler, al vores opmærksomhed og hengivenhed. "chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar