Nyt trin af MEB 'Online Parent Meeting'

Nyt trin af MEB 'Online Parent Meeting'
Nyt trin af MEB 'Online Parent Meeting'

Minister for national uddannelse Ziya Selçuk erklærede, at mens forberedelserne til at åbne skolerne for ansigt til ansigt-uddannelse den 21. september fortsætter, begynder grundskolelærere i 1. klasse og skoleadministrationer at afholde online-møder med forældre før den første lektionsklokke.


Minister Selçuk påpegede, at livsændringen ude af kontrol på grund af epidemien forårsagede frygt og angst. Selçuk sagde, at børnene også blev påvirket af familiens frygt og bekymringer. Om, at det nye normale liv, der vil blive skabt med de foranstaltninger, der skal træffes, gradvist mindsker bekymringerne og dermed får børnene til at føle sig trygge, understregede Selçuk, at forberedelserne fortsætter til åbningen af ​​skolerne med ansigt til ansigt-uddannelse den 21. september, og at en usædvanlig ny proces vil begynde for forældre med åbningen af ​​skolerne.

Påpegede, at det faktum, at deres børn får uddannelse i skolen nogle dage og derhjemme nogle dage også vil ændre forældrenes planlægning om deres eget liv, sagde Selçuk: ”For dette er forholdet mellem skole og familie blevet vigtigere end nogensinde. Der kan være forældre, der ønsker at se deres børns skole, rengørings- og hygiejneforholdene og forholdsreglerne under deres uddannelse, såvel som dem, der ønsker at lære om skolens situation i deres egen arbejdsbyrde, eksternt men med konstant kommunikation.

Til dette formål vil vores skoleadministrationer være i stand til at afholde informative møder og interviews i små grupper eller individuelt for at informere vores forældre detaljeret om alle mulige problemer samt online møder eksternt ved hjælp af forskellige kommunikationskanaler såsom telefon og internet. Før den første lektionsklokke i ansigt til ansigt-uddannelse begynder vores grundskolelærere i 1. klasse også at have online møder med forældre. Det vigtige er at holde kommunikationskanalerne åbne og få støtte fra vores forældre, som er en vigtig interessent i uddannelsessystemet. "

Han bemærkede, at de har udarbejdet en vejledning til at hjælpe lærere i forældrekommunikation i den nye periode, sagde Selçuk, ”Denne vejledning indeholder vigtige detaljer såsom epidemiprocessen og den nye normale forældrekontrol, tilgange til uddannelsesprocessen derhjemme, personlig hygiejne og sociale afstandsvaner og vores lærere, studerende, forældre og skoler Det vil skabe en sikrere forbindelse mellem dem og yderligere styrke kommunikationen. " brugte udtrykkene.

Minister Selçuk ønskede, at børn, der er de mest værdifulde aktiver i livet, skulle mødes på sunde dage.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar