Minister Karaismailoğlu introducerede strategidokument og handlingsplan for intelligente transportsystemer

Minister Karaismailoğlu introducerede strategidokument og handlingsplan for intelligente transportsystemer
Minister Karaismailoğlu introducerede strategidokument og handlingsplan for intelligente transportsystemer

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur i Republikken Tyrkiet, sagde: "Vi vil mobilisere over hele landet med alle vores institutioner for at udstyre vores lands veje med smarte transportsystemer som krævet af alderen." Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, introducerede strategidokumentet og handlingsplanen for intelligente transportsystemer, udarbejdet under koordinering af ministeriet med et program organiseret tirsdag den 29. september 2020.


Minister Karaismailoğlu påpegede, at investeringerne i transport- og kommunikationstjenester parallelt med globaliseringen og den teknologiske udvikling er den drivende faktor for økonomisk udvikling og en vigtig indikator for velstand, ”Denne situation har en dynamisk infrastruktur, der kan integreres i en fremtid, hvor digitalisering er udbredt på alle områder og svarer til nutidens behov. kræver at være. I denne sammenhæng udfører vi alle vores transport- og kommunikationsinfrastrukturer med langsigtet planlægning og beregninger ”. Karaismailoğlu fortsatte som følger: "Vi handler med visionen om at skabe et effektivt, sikkert, effektivt, miljøvenligt, bæredygtigt, smart transportnetværk, der er integreret i alle transportformer i vores land, bruger opdateret teknologi, udnytter lokale og nationale ressourcer." Han talte i formen.

AUS leverer alsidig dataudveksling mellem bruger-køretøj-infrastruktur-center udviklet til formål såsom at reducere rejsetider, øge trafiksikkerheden, udnytte eksisterende vejkapaciteter effektivt og øge mobiliteten og sikre energieffektivitet. Systemer inkluderer overvågning, måling, analyse og kontrolmekanismer. Arbejdet vil også begynde at etablere AUS Mobility Center for at indsamle realtidsdata og udføre transportanalyse, generere øjeblikkelig trafiktæthed og flowdata og foretage forudsigelser af begivenheder.

Til strategidokument og handlingsplan for intelligente transportsystemer KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer