Minister Karaismailoğlu introducerer strategidokumentet og handlingsplanen for intelligente transportsystemer

Minister Karaismailoğlu introducerer strategidokument og handlingsplan for intelligente transportsystemer
Minister Karaismailoğlu introducerer strategidokument og handlingsplan for intelligente transportsystemer

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, vil introducere strategidokumentet og handlingsplanen for intelligente transportsystemer, udarbejdet under ministeriets koordinering med et program, der afholdes tirsdag den 29. september 2020.


Minister Karaismailoğlu påpegede, at investeringerne i transport- og kommunikationstjenester parallelt med globaliseringen og den teknologiske udvikling er den drivende faktor for økonomisk udvikling og en vigtig indikator for velstand, ”Denne situation har en dynamisk infrastruktur, der kan integreres i en fremtid, hvor digitalisering er udbredt på alle områder og svarer til nutidens behov. kræver at være. I denne sammenhæng udfører vi alle vores transport- og kommunikationsinfrastrukturer med langsigtet planlægning og beregninger ”.

digitalisering om, at Karaismailoğlu med intelligente transportsystemer i Tyrkiets transport, alle transportformer vil føre til strategispapir for intelligente transportsystemer og sagde, at de ville levere til alle interessenter i handlingsplanen.

Karaismailoğlu fortsatte som følger: "Vi handler med visionen om at skabe et effektivt, sikkert, effektivt, miljøvenligt, bæredygtigt og smart transportnetværk, der er integreret med alle transportformer i vores land, der bruger opdateret teknologi, bruger indenlandske og nationale ressourcer". Vi har afsluttet det nationale AUS-strategidokument og handlingsplan med de værdifulde bidrag fra alle vores interessenter, der har indflydelse på dette område. "Vi vil mobilisere over hele landet med alle vores institutioner i smarte transportsystemer."

AUS leverer alsidig dataudveksling mellem bruger-køretøj-infrastruktur-center udviklet til formål såsom at reducere rejsetider, øge trafiksikkerheden, udnytte eksisterende vejkapaciteter effektivt og øge mobiliteten og sikre energieffektivitet. Systemer inkluderer overvågning, måling, analyse og kontrolmekanismer. Arbejdet vil også begynde at etablere AUS Mobility Center for at indsamle realtidsdata og udføre transportanalyse, generere øjeblikkelig trafiktæthed og flowdata og foretage forudsigelser af begivenheder.

Strategidokumentet og handlingsplanen for intelligente transportsystemer vil blive introduceret for offentligheden af ​​ministeren for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, med et program, der afholdes i Information Technologies and Communication Authority tirsdag den 29. september 2020 kl. 11:00.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer