Modellsatellitter lanceret af Rocket

Modellsatellitter lanceret af Rocket
Modellsatellitter lanceret af Rocket

Tyrkiets første luftfarts-, rum- og teknologifestival i teknofest, spændingen fortsætter med det nationale teknologiske gennembrudsmål. Før TEKNOFEST, som afholdes i Gaziantep den 24.-27. September, startede TÜRKSAT Model Satellite Competition. Lokalt designede modellsatellitter blev lanceret med raket i år, i modsætning til tidligere år. I konkurrencen, hvor 18 hold fra 149 forskellige universiteter ansøgte, demonstrerede holdene, der kvalificerede sig til finalen, deres færdigheder i Forsvarsindustriens direktorat Salt Lake Facilities. Ministeren for industri og teknologi Mustafa Varank og minister for transport og infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, der så konkurrencen på stedet, delte de unges begejstring for at placere og skyde raketter på ramperne.


anvendelsesområde TEKNOFEST, ministeriet for industri og teknologi og Tyrkiet Technology Team Foundation (T3 Foundation) afholdt i udøvende TURKSAT-model satellitkonkurrence, industri- og teknologiminister Mustafa Varank, transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, Aksaray guvernør Hamza Aydogdu, transport- og infrastrukturminister viceminister Dr. Ömer Fatih Sayan og præsident for formandskabets kontor for digital transformation Dr. Det blev afholdt med deltagelse af Ali Taha Koç.

TEORETISKE UDDANNELSER ER AFVENDT I FELTARBEJDE

De teoretiske kurser, som deltagerne modtog, blev til feltarbejde. Modellsatellitter placeret på raketten blev lanceret og tæller baglæns fra 10.

149 ANVENDT TEAM

Minister Varank sagde, at 3 hold, 146 indenlandske og 3 udenlandske hold, deltog i konkurrencen, der startede med 149 hold i år. Han sagde, at der er unge mennesker, der udfører meget succesrige værker, sagde Varank, ”Vi har et team fra Zonguldak. I år sender den den ægte tyrkiske satellit ud i rummet. Han gør sine forberedelser. Det siger vi selvfølgelig; Den vigtigste investering er investeringen i unge mennesker, det er den investering, der foretages i fremtiden. " sagde.

"VI SPREDER DENNE SPÆNDING TIL ALT ANATOLIEN"

At minde om, at TEKNOFEST fandt sted med mere end 1 million 700 tusind deltagere sidste år, sagde Varank, ”Vi fremmer de indenlandske og nationale produkter, vi har udviklet inden for rammerne af det nationale teknologiforløb. Vi er Tyrkiets nationale teknologi, der ikke kun producerer teknologi, udvikler sin egen teknologi og producerer indsats fra de lande, som vi ønsker at være ejet af borgerne. Vi vil sprede denne spænding i hele Anatolien. " brugte udtrykkene.

Om, at finalen vil blive afholdt fra den 24. september, sagde Varank, ”Vi lukker den 27.. Den sidste dag, den 27., uddeler vores præsident priserne for al vores ungdom. " han snakkede.

"VORES SATELLIT 5A LANSERES DEN 30. NOVEMBER"

Transport- og infrastrukturminister, Karaismailoğlu, delte udviklingen vedrørende TÜRKSAT og sagde: ”Vi modtager vores TÜRKSAT 5A-kommunikationssatellit den 2. oktober. Vores satellit lanceres i rummet den 30. november. Vores arbejde fortsætter. " Han talte i formen.

BRÆNDER RAKETEN

Varank, der besøgte finalisternes tribuner en efter en, ønskede deltagerne succes. På den anden side affyrede minister Varank også en raket, som modellsatellitten blev placeret på.

Hold, der deltager i konkurrencen

Navnene på de 24 hold, der deltager i Türksat Model Satellite Competition, er som følger:

Zonguldak Bülent Ecevit University B-Dispate, Hacettepe University Cervos, Düzce University Dü-Sat, Erciyes University Eru Project Lab, TOBB University of Economics and Technology ETÜ-TEK 1A, Gaziantep University Gazi Model Satellite Team, Zonguldak Bülent Ecevit University Grizu-263, Gaziantep University Huginn, Istanbul Technical University ITU Apis R&D, Necmettin Erbakan University Kazgan, Karadeniz Technical University Maksat-4A, Düzce University Mekatek-1, Yıldız Technical University Nev-Feza, Samsun University Samsun Space Technologies, Bursa Technical University Saturn, Akdeniz University Sirius7A, Gebze Technical University Spatium, Sakarya University St Focount, Istanbul Gedik University Team Nameless, Hacettepe University Tharsis-3C, Necmettin Erbakan University TSI, Bursa Uludağ University Turkish Space Team, Karadeniz Technical University Ulak-3A og Fırat University UVCSAT.

HVAD ER EN MODELSATELLITKONKURRENCE?

TÜRKSAT Model Satellite Competition er en design-build-launch konkurrence. Det giver konkurrenterne mulighed for at opleve processen med at designe et rum / satellitsystem, fra dets lancering til mission. TURKSAT Model Satellite Competition er planlagt til at afspejle et rum / satellitprojekt i lille skala. Det dækker alle aspekter af et rum / satellitprojekt, fra design til produktion og gennemgang efter mission. Konkurrence; Det er designet til at afspejle forskellige aspekter af virkelige systemer med funktioner såsom at imødekomme telemetri og kommunikationskrav, give autonom struktur og udvikle et system, der fungerer mellem discipliner.

DELING AF OPLEVELSE

TURKSAT Model Satellite Competition sigter mod at give bachelor- og kandidatstuderende mulighed for at omdanne teoretisk viden til praksis og få tværfaglige studiekompetencer. Derudover deler studerende deres erfaringer med andre universitetshold; Det sigter mod at have mulighed for at kommunikere med institutioner, virksomheder, eksperter og ingeniører, der opererer i sektoren.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar