Besøg fra den mongolske ambassade til TCDD General Manager Uygun

Besøg fra den mongolske ambassade til TCDD General Manager Uygun
Besøg fra den mongolske ambassade til TCDD General Manager Uygun

Fed Ravdan, ambassadør for Mongoliet i Ankara, besøgte TCDDs generaldirektør Ali İhsan Uygun på sit kontor den 1. september 2020.


Med henvisning til de to landes dybe historiske bånd udtrykte ambassadør Ravdan sit ønske om at øge den eksisterende handelsvolumen og forsyne dette med jernbaner og gav forskellige oplysninger om de nuværende jernbaner i Mongoliet og igangværende jernbaneinfrastrukturværker. På mødet blev der på baggrund af den aktuelle situation inden for jernbanetransport drøftet fremtidige planer og forslag til jernbanetransport mellem de to lande.

Bestyrelsesformand og TCDD's generaldirektør Ali İhsan Uygun erklærede ved at lytte nøje til de ovennævnte oplysninger, at arbejdet vil blive udført så hurtigt som muligt for at tage de nødvendige skridt. General Manager Uygun erklærede også, at den transport, der skal foretages mellem de to lande, og stigningen i mængden af ​​disse transporter også ønskes af vores organisation.

Mødet sluttede med begge siders ønske om velvilje og gensidige gaver.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer